okyaykanik Kızlar 35-36. Hafta civarı Ankara’ya yerleşeceğim. Şimdi takibim şehir hastanesinde yapılıyor ama ben özele geçmek istiyorum. Doğum paketlerinin fiyatları nerde nasıldır? Son haftalar olması fiyatı düşürür mü sizce? Doktor öneriniz var mı?
2022bebeki okyaykanik Hiç düşürmüyor maalesef sadece doğum ucreti aliyorlar o da paket fiyatlarına yakin oluyor . Güncel fiyatlarını bilmiyorum
Hilalebrar okyaykanik canım bende 1 ay önce Pursaklar Alife hospital dan doğum paketi aldım 15bine aldık. Ama günden güne fiyatlar değişiyor malesef. Ben keseyi gördüğümde 12.500 demişlerdi kalp atışını duyana kadar 15bin oldu şuan 13 haftalık hamileyim. Hastaneden memnunum şimdilik inşallah sonuna kadar da böyle gider
okyaykanik 2022bebeki yani tarama testleri şeker yüklemesi falan böyle şeyleri geçirdiğim için fiyat azalır diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi sadece doğum ücreti bile çok fazla çok kararsız kaldım🥺
Ozlemtem MedicalPark Keçiören’den geçen hafta 16.500e aldık doğumun yakın olması fiyatı düşürmüyor zaten sadece doğum da 13.000 falan, liv, Lokman hekim Akay, koru bunlr da ortalama 17000
2022bebeki okyaykanik Haklısınız düşmesi gerekiyor ama bunlar da hastanelerin fırsatçılığı. Konumunuzu bilmiyorum ama alife, sincankoru, lokman hekim etlik falan bir nebze daha uygun diye biliyorum