Minikpopo Arkadaşlar emzik ve biberon alıcam. Tek eksiğimiz onlar kaldı. Daha önce burda defalarca o postlar açıldı ama hiç bakmadım hakkınızı helal edin. Bide benim posta yorum istiyorum bilgilerinize ihtiyacım var. Özellikle de tecrübeli denemiş anne adayları. Avent düşünüyorum ben sizce hangi serisi iyi ve daha kullanışlı ? Wee de olabilir ama genel olarak avent hakkında bilgi istiyorum ricalarımla 🙏🏻😊🤗❤️❤️
Obsesifk Minikpopo avet biveron al ama mutlaka ek olarak 0+ biberon emziği al gelen emzikler akışı hızlı oluyor
Minikpopo Arkadaşlar hiçbir postuma cevap vermiyorsunuz neden yazmıyosunuz anlamıyorum ama fikrinize ve bilginize ihtiyacım var yani 😣😣
AysimaRavza Canim henuz kullanmadik ama dr.brownsun biberonunu aldim cok tavsiye eden oldu emzikte mamajonunkini aldim
Seyda89 Avent. Bi eski serisi var birde yeni serisi. Bide cam olanlar var. Ben 6 sene önce kızıma eski serisini kullanmıştm gayet memnundum. Şimdi yeni serisini aldım. Emzikte avent aldım ama ilk kızım tutmamıştı 1 yaşına kdr emzik. Bu arada merak ettiğiniz konular hakkında yorumları görmek için arama kısmını kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için. 👍🏻
Minikpopo Seyda89 şu an araştırmalarıma göre natural cam serisi var acaba onlardan mı bahsediyosunuz ?
Seyda89 Minikpopo cam değil link bırakıyorum bundan aldım ben. Ama yeni doğan yazmasına rağmen küçük biberonların başlığı 1 büyüklerin 2 numara. O yzden 0 numara başlık almanız lazım ekstra.
Seyda89 Minikpopo ayy çok pardon 🙈 https://www.e-bebek.com/philips-avent-scd29001-natural-yenidogan-pp-biberon-seti-p-pav-9430260/