gokce66 Kızlar 12 günlük bebeğim sarılık oldu bence hareketleri aktivasyonu gayet iyi ama değer gittikçe yükseliyor. Doktorum mavi ışık taraftarı değil. Yarın tekrar gel yine artış olursa Kuvoze alacağız dedi…. Siz bu süreci nasıl geçirdiniz ?
Likayolcusu gokce66 bol bol eözirmeye çalış ben resmen yarım saate bir yarım saat emziiriyordum öyle atlattık
abcd-16 gokce66 sık sık emzirin sağın sütünüzü ayrıca verin tek çaresi tokluk anne sütü üç saat iki saat beklemeyin doyduğundan emin olun
Nilsu12 Alyaa18 aynı şekilde biz de aldık 3 yaşında kızım zararını görmedik yok yere kaygılandırıyorlsr
Kayralianne gokce66 Bizim de 17 ye kadar çıkmıştı 10 günlükken ben yarım saatte bir 1 saatte bir emzirdim bebeğimi gece gündüz. Beyaz ışık altında yatırdım sonrası hızla düştü bizde artık doktor son gün düşmezse mavi ışık alacak diyordu çok şükür düştü ama mavi ışığın ne zararı olabilir ki.
gokce66 Kayralianne suan değerlerimiz aynı sizin bebekle dediklerini yaptım ama yapmaya devam edeceğim teşekkür ederim
Svalpydn35 gokce66 anne bebek kan uyuşmazlığı mi var aranızda acaba öyle olunca çok çabuk yükseliyor ve dirençli bı sarılık oluyo.sık sık emzirin sütünüz yetmiyorsa bu süreçte mama takviyesi de yapabilirsiniz inşallah cabuk geçer sarılığınız
abcd-16 gokce66 olsun zaten fazlasını kusar bebeğin doyduğuna işarettir. Sarılık hemen geçmiyor zaten benim oğlumda bir aydan fazla gözleri sarıydı ayak altından kontrol edebilirsiniz parmağınızla bastırın eğer sarı renk çıkıyorsa yüksektir ilk ayaklarını terk ediyor beyazsa şayet dokunduğunuzda vucuttan atılıyor demektir.
Kayralianne gokce66 bize doktor biogaia damla kullanmamizi söyledi probiyotik de sarılığı düşürmeye yardımcı olur demişti doktorunuza sorun sizde isterseniz
Svalpydn35 gokce66 uyuşmazlık varsa hemen hemen her gün kontrole gitmiştik biz ve 18 üst sınır tutmuştu Dr bu uyusmazlik yüzünden ve emzirp mama takviyesi yapmıştık dusmeseydi ışık tedavisi alicaktik.bi hftdada üst sınıra gelmistik ışık almadan düşürdük çok şükür.önce aranızda uyuşmazlık var mı bunu öğrenin eğer varsa da sabırlı olun ve sık sık besleyin çok çabuk yükselen ama bı o kdr yavaş yavaş düşen bı sarılık oluyo bahsettiğim sarılık
Nuray08 gokce66 benim bebeğimle 20 gunluk uzayan sariligi var en yüksek gördüğümüz değer 13.5 en son 1 hafta önce 11 di sürekli emziriyorm gudne 2 kez mama veriyorm doktor önerisiyle ilk cocugumda sarılık olmuştu oda geç atlatmisti buda öyle oldu anne üstündeki bir hormonda sariligi uzatabiliyor