Ceylannrr Tgyh ya kötü olmuş üzüldüm keşke herkes işini layığıyla yapsa. bende bundan korkuyorum işte o yüzden sizlerden öneri almak istedim
Ceylannrr Alkan-29 malesef instagramda böyle şeyler çok oluyor o yüzden insan güvenemiyor. Teşekkürler önerin için canım
Mrvctn Annem yapıyor isteğe göre , ferideninhobidukkani sayfasının ismi.. model atıp fiyat da alabilirsiniz 🫶
Medinedogru03 Ceylannrr evet istediğim gibi geldi çok güzel ama çok geç gönderiyorlar bence bana mı denk geldi onu bilmiorum tabi
Ezgiioz Trendyoldaki satıcıdan sipariş verdim. Şatafat design 1 gün sonraya kargoladılar. Hem çok beğendim hemde çok hızlı ulaştı tavsiye ederim.
ALynaa67 İnstagramdan dododesingtr diye bi sayfaya yaptırdım cidden çok güzel tam istediğim gibi geldi
Asyabuse Trendyoldan aldım ertesi gün kargo yaptılar soru sor kısmından bilgileri veriyosunux ona göre hazırlıyolar. Bu fiyata ben başka yerde bulamamıştım açıkcası https://ty.gl/xhwvc2f3ue
catandgirlmom Ceylannrr bende ilk deneyeceğim olmazsa sipariş el becerim iyidir yaparım diye düşündüm artık bakalım 😂