baby3_ şahsen benim görümcem yok 8 erkek kardeşler ama kayinlarimin bazıları düşman başına keşke onlar yerine görümcem olsaydı diyorum o derece fenalar eşim beni 4 çocukla hamile birsekilde herşeyle tek başıma bıraktıktan sonra ben daha ona ne diyebilirim nasıl göz yumabilirim ve beni doğup büyüdüğüm şehirden alıp Allah’ın dağına getirdi ailemden kimse yok 1 yıldır zaten onun yükü bunalımı üzerimde bide onu haklingosterecek bişey yapmam vala ben asla yalandan hareket edemem konuşamam duygularım neyse o dobrayim tak tak sayar geçerim oda çok iyi bilir öyle biri değil ailesi gibi iki yüzlü olsaydım onu parmağımda oyuncak gibi çevirir dim ama yapamıyorum denedim olmuyor keşke yapabilsem ama ne yapim artık onun için hayatımdan vaz geçtim evlendigimde ben 18 o 32 yaşındaydı 10 yılda 5 çocuk verdim İstanbul’dan kalkıp Muş a geldim o istedi diye 1 yıldır ölü gibi yaşıyorum onun için cekmedigim kalmadi daha ne yapabilirim ki ben yoruldum ve kenara çekildim hakkımı Allah’a havale ediyorum yanında kalmaz biliyorum gerisi onunla Allah arasında benden bukadar vala