Alinleva Kızlar 19+5 oldum ve 3 gündür çok ağır grip geçiriyorum. Her gece acilde serum iğne vs yapılıyor parol ve öksürük şurubu kullanıyorum ama hiç geçmedi bebeğime zarar vermesinden korkuyorum. Doğal olarak önerileriniz var mı?
gmzhrn Alinleva süt zencefil bal 3lusu #tereyagi pekmez #vikis buhari günlük #siyah turp bal ikilisi #gunluk taze sıkılmış meyve suyu geçen hafta bende aynıyım bunların hepsini yaptım ilaç alamadığım için. şifa olur inşallah
aysenur449 Benim de öyle bugün de kulağıma vurdu ağrısı sabahtan beri hep ağrıyor hem çınlıyor gibi öksürük desen hiç geçmiyor napcam şaşırdım 28 haftalık hamileyim
efeninannesiii_ aysenur449 zencefil bal limon karıştırıp yiyin bide pekmez iyi gelir ıhlamur filanda öyle. Şifa olur inşallah
Alinleva Yesilerik aysenur449 ayva kaynatıp içtim biraz iyi geldi ama geçmiyor malesef. Geçmiş olsun canım 🌸
Iremnurrmemis23 efeninannesiii_ benim doktorum ıhlamur önermedi kesinlikle hamileleğinde içme dedi ben o yüzden içmedim ama zencefilli çay içebilirsin demişti bol meyve yiyerek hastalığımı atlattım
Yesilerik Benim de öksürük geçmiyor uyku uyutmuyor karnımın içi bile acıyor Öksürmekten neler denedim geçmedi 34 hafta benim de ☹️
Alinleva Yesilerik günlerdir acile gidiyorum buhar serum hiç geçmedi benim de :( geçmiş olsun size de.
efeninannesiii_ Iremnurrmemis23 doğrudur doktorunuz ne önerdiyse onu yapın tabii ben 1 bardak için izin verdiğinden söyledim
Iremnurrmemis23 efeninannesiii_ bilmiyorum canım nane limon Ahududu çayı Melisa çayı Meyve çayları Bunlardan Başka içme dedi ama grip için en iyi zencefilli limonlu bitki çayı var o güzel boğazlara falan iyi geliyor onu içtim