Papatya24 Oksapar 4 binlik kullanıyorum havasını biraz aldım tamamını almadan lavaboya gittim tuvaletim olunca göbeğimi sıkıştıramıyorum elimle döndüğümde sıvı zaten iğnenin ucuna ulaşmış havasının kalanını alayım diye bastım sıvının çoğu çıktı ucundan yani bi 4 damla falan. Normalde havasını alırken 1-2 damlası çıkıyordu bu sefer fazla çıktı kalanı yetmiş midir acaba bi iğnenin daha yarısını mı vursam ya da yarın biraz daha erken saatte mi vursam😟 (Ecoprin de kullanıyordum geçen hafta 31. haftamda bıraktırdı doktor)
Nurcanben Papatya24 1 günden bir şey olmaz ben 1 gün kullanmamıştım oksapar 4000 ligi doktoruma sordum 1 gün ignem yoktu kullanmadım diye 1 günden bir şey olmaz dedi
kuzey-157 Kan sulandırıcıların havası alınmaz kullandığınız enjektörler havası alınmış hazır tüplerdir
Alis-sss kuzey-157 bende bazen havasını alıyorum çünkü bazı enjektörlerde fazla çekilmiş yarısı boş duruyor Hava alınmasa zararlı olmazmı
m_k34 Bana sağlık ocağında havasını alın diye öğrettiler havasıni almadan yaptığım gün baya kötü oldu kolum morardı daha fazla canim yandi
heleminnosminnosminnos Bende oksopar kullanıyorum, doktorum yaptı hatta ilk iğnemi bana göstermek için havasını falan almadı, 10 gündür ama ne bi can yanması ne bi morarma yaşıyorum noktadan biraz büyük bi morluk olmuş o da can yakmıyor. Acaba yanlış mı yapıyorum
Papatya24 Havasını almaya gerek yok yazan çok kişi olmuş ama üstünde yarısına kadar nerdeyse boşluk oluyor ben de ilk zamanlar almıyordum ama öyle yaptığımda çok yanma ve sonrasında büyük morluk oluşuyordu bende. Havasını aldığımdan beri yeri bile belli olmuyor daha iyi oluyor ama birkaç damla fazladan ziyan etmiş oldum umarım yeterli gelir bugünlük böyle oldu
heleminnosminnosminnos Papatya24 siz dedikten sonra dikkat ettim evet içinde boşluk varmış hiç dikkatimi çekmemişti doktor yaparken de farketmedim, peki havasını aldırmadan yapmak etkisini azaltır mı ya da zarar verir mi hep öyle yapıyordum artık dikkat edeceğim bende teşekkür ederim size de 🙏🏻
bbaskan heleminnosminnosminnos oksapar kullanıma hazır enjektördür içindeki hava enjektörün son kısmında kalmalıdır ilacı yaptıktan sonra geri dışarı çıkmaması için içinde hava kalır ve bu havada vücuda enjekte edilir. Bu bir enjeksiyon yöntemidir.
Papatya24 bbaskan Etkisini etkilemez tabiki bana ilk eczacı vurdu ve havasını almayı gösterdi sonrasında ben havasını almadığımda çok yandı ve morardı o yüzden alıyordum siz morarma yaşamadıysanız hiç gerek yok zaten almanıza😊
Hazl12dhgfj Bende kullanıyorum da ilk gebeliğim iz mi acaba aranızda kulanip normal doğum yapan varmı kızlar