Sozde HD1- peeling hiç farketmiyo normal gittim aktardan aldım fırçayı kese aldım bide iki haftayı bulmadan düzeldi
Rumika HD1- böyle bi sıkıntınız varsa lazer epilasyon, kese yapmak, buz masajı, fırçalamak hepsi birlikte belli bir zamanda işe yarar.
Sozde HD1- evet at kılı fırçası aldım zaten duşa girmeden kuru bacağa at kılı fırçasıyla aşağıdan yukarı sonra duşta peeling yaptıysanız keseyle üstünden geçiyosunuz yapmadıysanız direk kese ve duş jeli de etkili bu kadar
HD1- Rumika kese ve fırça yapmak bir arada olsa daha iyi etki eder diye biliyorum ama ilk hangisi yapılmalı bilmiyorum:/
Rumika HD1- çilek bacak, tavuk poposu falan da deniyor ona diymi arkadaşım batıklar, kırmızı noktalar ? 😮💨 ben lazer epilasyondan önce çok uğramıştım kendimle, epilasyondan sonra düzeldim arkadaşım. Sana öncelikle onu tavsiye ederim
Rumika HD1- sonra epilasyonla birlikte de kese. At kılı fırçasıyla masaj işine ben duzeldikten sonra başlamıstım acikcasi o zamanlar bu kadar populer degildi fırçalamak 😁 bir çok dogal peeling tarifini denemisimdir, hazir satilan markalarin peelingleri mesela. Ama bence en önemlisi burda kese ile işlem uygulamak ve lazer epilasyon ve zaman 🥲