YagizAsyaMom Ya hala haraket düzensizliği iz var herkes diyordu düzelecek diye aksine daha da bozuldu sabah sağlık ocağına gittim kalp atışı için sol tarafa geçmiş dedi. Öğlen 4 5 kere haraket etti daha da tık yok tatlı yedim sola yattım bana mısın demedi çok mu tembel yada yine mi içe döndü anlamıyorum Yada harametwisliğin susuzluk la bir ilgisi var mı acaba bugün çok az su içtim 😔
Muhammedamine YagizAsyaMom canım seninkide makat geliş pozisyonunda olabilirmi şu anda en son ne zaman gittin bana öyle dedi benim oğlanıda bilşyorsun 🙄
Prenseskuzum YagizAsyaMom kuzum bence takilma.kafaya taktığımızda ne hikmetse kıpırdamiyorlar 😅 kafaya takmadığında da boksörcü oluyolar 🙈🤭.
Mavi20 YagizAsyaMom benimde öyleydi ben hatta 1 gün hareket etmedi diye nasıl panik olmuştum 30. Haftalardan sonra deli kovalamış gibi oluyorlar merak etmeyin günlük az çok hareketi varsa merak etmeyin 🤗
YagizAsyaMom Muhammedamine valla en son 26.jaftada gittim haftaya salı göreceğim bakalım makat mı düz mü yan mı. Artık korkutmaya başladı öğlenden beri hiç mi haraket etmez ya kesik kesik haraketleri var bildiğin ama ters dönmüş olabilir doğru diyorsun
deletedmom6295 gün içinde toplasan 5-6 kez hareket ediyor benimki. akşam saati biraz daha hareketleniyor baba eve gelince😍 uyuduğu bir gündür annesi telaş yapma
Muhammedamine YagizAsyaMom kız bugün ki postlara baksana kuduruyolar analarının karnında 😂 kızıyorum karnıma karnıma bak milletin çocuğu anasının kaburgasına vuruyormuş sen anca yat 🤯
YagizAsyaMom Muhammedamine He anca yatsın bunlar ya ancaaa 🤦♀️ Bi uyansın bakalım bide yeni gelin gibi kırıta kırıta haraket ediyor deli oluyorum ya 🤦♀️🤦♀️
Muhammedamine YagizAsyaMom heee yaaa ayy güldürdün beni 😂😂 benimkide öyle kırıtık diyorum ben ona zaten
YagizAsyaMom Muhammedamine ama öyle kırıtıyorlar 🤣artık eşime de diyemiyorum ki hadi kalk gidelim diye vallahi utanıyorum ne zaman böyle panik yapsam bacaklarını açmış usul usul yatıyor doktor bile dedi uyuyan ço uk uyanacak diye uyansın dedim benim koca günüm zehir oldu mahvoldum korkudan diye ne yaptıysak uyanmamıştı
Mavi20 YagizAsyaMom benimde öyleydi ben hatta 1 gün hareket etmedi diye nasıl panik olmuştum 30. Haftalardan sonra deli kovalamış gibi oluyorlar merak etmeyin günlük az çok hareketi varsa merak etmeyin 🤗
YagizAsyaMom Muhammedamine yok bugüne kadar hiç yapmadım öyle bende kıyamam zaten sence az su içtiğim olabilir mi toplasan 1.5 litre anca içmişim oda zar zor