Minikcennetim Kızlar 37 haftalığım nasıl anlaşılır bebeğin aşağıda olduğu arada bebek hareket ettikçe baskı oluyor idrarım geliyor
Dilara556 Minikcennetim bende aynıyım vajinaya baskı yapıyor karnım çok sertleşti bide mideme baskı yapıyor ne zaman gireceğini bende bilmiyorum
Emomm Minikcennetim karnım aşağı düşmüştü bayağı. Ama ona rağmen son ana kadar kanala girmedi kızım. Açılmam oldu ilerledi öyle kanala indi. İnanılmaz bir baskı olmuştu o zaman popomda ve vajinamda. Sanki popomdan bişey çıkacak gibi hissetmiştim 🤣
Kelebekk-0307 Minikcennetim göbeğim düşmüştü benim bir de bebegin kafasını alt tarafta hissediyordum hareketlerini daha sert hissediyordum her zamankinden farklı bir ağrı oluyordu alt bölgede filan
Minikcennetim Kelebekk-0307 bende bayağa hareketlerini aşağıda hissediyorum salı gğnü gideceğim bakalım ne diycem doktor
Emomm Minikcennetim karnım 30.haftadan sonra düşmüştü net hatırlamıyorum. Açılmam da 38. Haftada oldu 1 cmdi ilk
Minikcennetim Emomm canım peki rahim uzunluğun kısalmış mıydı benimde karnım düşmüş gibi geldi rahim uzunluğum 29a düşmüş
Emomm Minikcennetim yok hiç bir problem olmamıştı. Sadece 36. Haftada suyum biraz azalmıştı. O da 38. Haftada yeniden düzeldi. Hiç bir sıkıntım yoktu
Didem18 Minikcennetim ben 36 haftada hissettim. Şöyle ki hıçkırık tutunca hep sol alt kasık tarafında hissederdim,sonra altta hissettim. Daha sonra da baskı. Kontrol de doktor dönmüş dedi. 37 oldum yrn kontrol var bakalım.