white_flower mrv_elvn_ rennie nin çiğneme tableti var mide yanmasına çok iyi geliyor doktoruna yazdır kullan rahat edersin
Cansutlk6 Acemianne8 Normal deniliyor inşallah sonuna kadar da öyle olur sezeryandan korkuyorum açıkcası 😂
Ece_coban Tugce20q 23+2 bu iki güne kadar her sey yolundaydı, ağrılarım, kramplarım başladı. Çok kötü hissediyorum
Elvancn Kızlar ben 24+1 karnınız sertlik kasılma his ediyormusunuz bebek bir sağa bir sola toplanıyor taş gibi oluyor geri geçiyor sonra kasık üstü sertlik oluyor yumruk gibi sertlesiyor sizde oluyor mu ilk hamileligim bilmiyorum normal mi
Aselhumaninannesi Elvancn evet normal o durumlar evin içinde dolanıyorum vs ki biraz yer değiştirsin diye birde ayaklarını uzatıp yaslaniyor daha fena oluyor
bendiyebiriii Melisdnz aynı gündeyiz☺️ son kontrolünüz ne zamandı? Kaç gram ve boyu ne kadardı acaba?🌸 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Melisdnz bendiyebiriii son kontrolüm 13 aralıktı 21 haftalıktık galiba ozaman 600 gramdı 29 cm ama şuan kaç çok merak ediyorum 🤭
Aselhumaninannesi Tugce20q ayy inşallah ben hatta tek duam benim gibi 22 Nisan’da dogmasi tabi bayramin 2. Gününe denk geliyor. Ama olsun iki kere bayram yaşarız 😍😍😍