Muyesser23 Selam arkadaşlar 37 haftalık gebeyim beneğim kanala girmiş doktor doğum yakın dedi makatıma sürekli baskı ve vajinada bıçak girer gibi bir ağrı hissediyorum bugün çok sık olmaya başladı bunu yaşayan var mı acaba
beyzzsenturkk Muyesser23 vajinada agrı ve batma hissediyorum ama kanala girdi mi bilmiyorum kanala girmesinin tek belirtisi acaba baskı hissi mi beni yürütmüyor neredeyse
cansualisa Muyesser23 hergün yaşıyorum 36+6 kaşıklarımda sertleşiyor şimdide 11 gün snra doğumum 2. Spinal olcam inş doğursam da kurtulsam gerçekrne
Muyesser23 beyzzsenturkk doktorum kontrolde söyledi kafasını zor görüyorum o kadar aşağıda dedi pelviksde dedi
2022Mom2022 beyzzsenturkk erkeme doğum riskim var 27.haftama girdim aynen dediğinizi yaşıyorum bacak aram kitleniyor çok zor yürüyorum kasık ağrısı ve bebek hep aşağıda aşırı baskı yapıyor 😵💫
Muyesser23 beyzzsenturkk başka yok ama ayaktayken vajinama batma oluyor 3 5 saniye sürüyor ebeyle görüşmüştüm onda makata fazla basarsa gel dedi bıçak gibi ağrı giriyorsa açıklıkda yapabilir dedi ama benim haftam erken olduğu için doktor muayene etmedi doğumu tetikler diye kanalda olduğu için açıklık olabilir dedi
29mn Ben 2 aydir yasiyorum bu yasadiklarinizi ama doktorum bas asagi pozisyonda biraz da baski yapiyor dedi kanala girmis demedi 36. Haftadayim
Muyesser23 29mn evet baskı normalmiş ama benim kanalda olması dışında plasentasıda eskimeye başlamış dedi bu da bize doğumun yakın olduğunu söylüyor dedi göbeğimde baya indi rtık kasıklarımda hareket ediyor
Muyesser23 2022Mom2022 magnezyum eksikliği olabilir o haftalarda ben magnezyuma başladım ve kesilmişti
Tugcelb Muyesser23 göbeğinizin indiğiniz nasıl anladınız? Benimde bir süredir kasıklarımda hareket ediyor eliyle sağ kasığımı sırtı yada kafasıyla sol kasığıma doğru baskı yapıyor. Sanki geceki sancılarımdan sonrada bugün vajinama baskısı daha artmış gibi hissediyorum
Muyesser23 Tugcelb göğsünüzün altına dört parmak koyun eğer parmaklarınız sığıyorsa doğum yaklaşmış demekmiş zaten anlıyorsunuz göbeğim bacaklarıma falan değiyor artık kafasını da vajinamda hareket ettiriyor hissediyorum
Tugcelb Muyesser23 göbeğim bacaklarıma değiyor ama göğüs altına 3 parmak sığıyor serçe parmak biraz şişkinlikte kalıyor. O zaman daha inmedi demekki