Tiwinssmome Kızlar cift yumurta ikizlerine hamileyim 28.haftada şeker yüklemesi yaptırdım.Tokluk şekerim yüksek çıkdi.Doktor şeker ölçüm cihazi aldirdi 3 gün takip ettik yemekden 1 saat sona 200 lere yaklasdi .Sona inusilun verdi dr şimdi onu kullanıyorum ama kafam çok karışık.Benim gibi olanlar varmi😔
Burcumm0144 Tiwinssmome bende 24. Haftada şeker yüklemesi sonucu insüline başladım. Şuan 28. Haftadayım. Doğuma kadar kullanmam lazımmış
Aysee6346 Tiwinssmome benimde 189 çıktı ama insüline başlamadik daha diyete girdim 26+5 haftalık gebeyim kontrollere gidicem
kaderkaya1 Ben gebelikten önce de şeker hastasıydım günde 5 kere insülin 2 kere de hap kullanıyorum üstüne tansiyon ve hipotroidim de var, hiç merak etme sadece düzenli kullan yemene içmene dikkat et çok da stres yapma. Gerisi güzel oluyor
Tiwinssmome kaderkaya1 geçmiş olsun canım benim de tiroid ilacım var sabah aç karnına.Tansiyonda bugün düştü beni kötü yaptı Yeyince şeker çıkıyor yemeyince tansiyon düşüyor galiba bende analmadim.
Tiwinssmome Burcumm0144 sanada geçmiş olsun canım ben 28 haftada yaptırdım ilk yüklemeyi ondan önce yanmalarim oluyo du ama hiç şekere bulmuyodum
Burcumm0144 Tiwinssmome zaten aklınıza bıle gelmıyor kı. Şeker olmayınca ihtimal vermiyoruz bıle. Ama gebelikte çıkabiliyormuş böyle. Yürüyüş yap bol bol su iç. Günlük süt iç. Yoğurt ye sabah akşam. Yeşillik ye. Badem ceviz ye. Tavuk balık et ye sorun yok. Sebze yemekleri tüket genelde. Çorba falan ye. Ekmek olarak tam buğday ekmegı ye. Bunlara dıkkat et ıçını de rahat tut stres yapma herşey düzene girer.