Esmeh Valla benim ilk zamanlar hiç iştahım yoktu şimdi yine biraz iyiyim 17 haftalık olduk 4 kilo almışım iyi mi sizce?
AzraFarah elvinimmm çok iyi,az almışsınız. Yediğinize dikkat ediyor musunuz,ben tutamıyorum yemekten kendimi ya
Symaaas Ellia gayet iyi zaten en az bebek vardır 3 kilo falan son hafta zaten ödem oluyor hamilesiniz aldığınız kiloların tadını çıkarın kızlar 😂
AzraFarah Esmeh valla öyle bir iştah açıldı ki ağzım durmuyor sürekli yemekten yediklerimi nasıl sindiririm diye dert ediyorum hiç acikmiyorum,çok yediğim için. Şu an 22+4 olduk ve 6 kilo aldım
elvinimmm AzraFarah hic dikkat etmiyorum aburcuburu kesemedm ve geceleri bazen bişiler de yedigim oluyo
AzraFarah Esmeh bundan sonrası için de korkuyorum, birazcık boğazımı tutabilsem,ne görsem canım onu istiyor
AZRATALHAmoms Ayyy bu ne ben kesin anormalim. 30+1 veeeee ben 51 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum 😵😵
Sena00 Esmeh 8+5 65 kiloyum almadım daha çünkü iştah yok ☺️ mide bulantısı çok ama ilk gebeliğim de 62. İle hamile kaldım 77 kiloyla doğuma girdim
poyrazin_annesi28 Esmeh 18 hafta 2.5 kilo aldım suanlik 😂 İştahım çok yerinde bulantı kusma da yaşamadım inşallah çok almam