Mucize_ikizler123 limoncicegimFO bende şaşırdım maşallah ne güzel ilk kez duyuyorum o haftaları gören ikiz diye 😅
Nur87 Mucize_ikizler123 Dr dediğine göre son 4 yinede belli olmaz kasılmalar başladı 1 cm açılmış cuma bakacaz defi ama 34 haftaligim keşke ilerleyebilseydik🥺nasip acaba kacgun kuvezde bırakırlar 😥
Mucize_ikizler123 Nur87 yine de iyi kiloları nasıl bide ciğer geliştirici iğnelerini vurdurmuşmuydın umarım küvezde kalmazlar kalırlarsa da inşallah uzun süreli olmaz sağlıkla gelsinler inşallah 🌺💕
altntassrabia Mucize_ikizler123 devlet hastanesinde takipliyim. Son zamanlara kadar bekliyorlar o yüzden biraz geç veriyorlar. Nst giriyorum her hafta hiç sancım çıkmadığı için gün vermek için bekletiyorlar galiba
Mucize_ikizler123 altntassrabia devlet hastahanesi öyle doğumun kendi başlamasını bekliyorlar da olabilir inşallah her şey gönlünce olur ☺️
Nur_089 Bu gün dogurdum🎊🧿 37+4 planlı sezeryan ile çift kese kız erkek bebegimi kucağıma aldım çok şükür 🧿🙏🏻
Mucize_ikizler123 Nur_089 ayyyy maşallah çok mutlu oldum 😇 durumları nasıl küvez durumu oldu mu rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰
YagmurOzan16 Mucize_ikizler123 hayır değil, kızımız olacak Allah’ın izniyle :) Şuan da sancılarım başladı sanki 💖🥰🌸🐣
-ikizlerim- 13+5 teyim ikizlerim gelecek Allah’ın izniyle cinsiyetlerini kaçıncı haftalarda öğrendiniz