Mucize_ikizler123 Bilgelihayat Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eğer normal doğum yapmak isterseniz o dedikleriniz yapılabilir ben Şuan yine doktora geldim bebeğim hala ters diğeri pozisyonda
Mucize_ikizler123 Sevvl ahahah biz de uygulamada 30 diyor 40 haftaya göre ama benim zaten 14 Ocak sezeryan tarihim 😅 çok az kaldı ve aşırı heyecanlıyım 😍
Cerenuznglu Haftadayız 😍 Çift yumurta ikiziyiz kolay geçer bundan sonraki süreç inşallah ☺️ Progestan iğne ve fitil kullanıyorum 37.haftayı görmek adına , ve erken doğum olmasın diye kullanan varmı ?
Mucize_ikizler123 Cerenuznglu maşallah💕umarım 37görürsünüz 28 haftaya yakın doktorunuza ciğer geliştirici iğneleri hatırlatın bazı doktorlar önemsemiyor ama çok önemli 🥰
tugbacns Mucize_ikizler123 çift yumurta ikizi kızlarımla 28+5teyiz biz de ☺️ ay bize de nasip olur inşallah o haftalar. Hepimiz sağlıkla, zamanında kucağımıza alalım bebişleri 🌺
Mom_90 36+3bugun çok ağrım var belim kopacakmis gbi ağrıyor ve çok akntm var hiç olmuyordu böyle doğum belirtileri mi sizce karnımda ara ara agryor ya
Tugce1506 Mucize_ikizler123 22+2 deyiz hala ikili rakamlara düşemedik öğrendiğimde 2.5 haftalıktı sanki zaman hiç geçmiyor ilk hamilelik🤭 sizin az kalmış sağlıkla kucağınıza alın ❤️
Mucize_ikizler123 Tugce1506 benimde ilk gebelik amin Allah razı olsun umarım vakitlice doğurursunuz sizde sağlıkla gelsinler minnaklar 🥰
Mrv2237 25+1 tek yumurta ikiz kızlarım herşey yolunda çok şükür çok hareketliler 🥰 bizimde sezeryan dedi doktor ilk doğum olduğu için sanırım
Mucize_ikizler123 Mrv2237 ya ikizlerde normal doğum çok zor pozisyona girmeyen oluyor içlerinde bide doğum anında pozisyon değiştiren oluyor riske atmıyorlar sağlıkla gelsinler 💕🐣🌺
Betul0707 Normalde 31 ama ultrasona göre 33 haftalığız oğluşlarımla 🥰 doktor en erken 34 en geç 37 de doğum olacak dedi
Mucize_ikizler123 Betul0707 evet öyle 28 haftaya girmeniz ile doktorunuza ciğer geliştirici iğnenizi hatırlatın ve bence hastahane çantanız da o haftaya girmeniz ile hazır olsun belli olmuyor 30 31 32 de doğuran çok ama inşallah biz zamanında doğururuz sağlıkla gelsinler ♥️🥰😍
RehoGelin Mucize_ikizler123 yaaa inşallah o günleri görürüz 32deyiz bizde ama o kadar zorlaştı ki artık bugün Bi banyoyu yıkayayım dedim sancı dan mahvoldum sabahtır korkuyor insan 😟
Mucize_ikizler123 RehoGelin ya maşallah lütfen iş yapmayın hep uzanın az kaldı dayanın mecbur kalmadıkça ayakta uzun süre kalmayın sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
gunel91 Mucize_ikizler123 32+4haft ikiz kizlarim var dogum tarihim tam belli diyil bakalim hayirlisiyla biz ne zaman dogurcaz
Mucize_ikizler123 gunel91 aşkında doktorunuzun artık size sezeryan tarihi vermesi lazım vakitlice gelsinler inşallah 🌺🥰😍
gunel91 Likayolcusu bendede cift yumurta ikizleri bende cok istiyordum normal dogum ama emmasi o ki bebeklerin kafasi asaqida olmasi lazim normal dogum pozisyonu ìçin. Benim ikizlerim popodan geliyor. Cok donuyorlar firlaniyorlar