Ozgenur445 Arkadaşlar mrb 17 haftalık hamileyim bebeğim olacağı için çok mutluyum ama maddi manevi herşeyi kafaya takıp çok üzülüyorum bazen böyle saatlerce ağlayasım geliyor sonra bebeğim aklıma geliyo durduruyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum rabbim büyük dertler vermesin ama niye böyleyim bilmiyorum benim gibi olan hamileler var mı acaba ?
Caglasmsk Ozgenur445 duygusallik oluyor canim ya illa. Bende oyleydim hepsni kafama takiyodum agliyodum surekli olur olmadk seyler aklima geliyodu. Simdide 30+2 haftalgm yine geldi bi duygusallgm göbeğime bakip bakip agliyorum🤦
Hafizeipek Ozgenur445 bana da oluyo bazen evde oturmaktan kafaya takiyorum sanırım çalışırken böyle değildik çünkü
SeilErdoan Ozgenur445 bende 18 haftalığım canım eşime sarıyorum devamlı kızıyorum kavga ediyoruz gülmek bile istemiyorum bu haftalarda normal ya hormonlaaasr
Ozgenur445 Caglasmsk bende öyleyim canım böyle hep yalnız kalmak istiyorum kimseyle konuşmak dahi gelmiyor içimden nasıl geçecek bilmiyorum 🤷♀️
Mavi20 Caglasmsk aaa 30+4 teyim arkadaşım msj attı oysa ki çok güzel mesaj attı oturdum 2 saat ağladım demek ki normalmiş 😂
Caglasmsk Ozgenur445 geçer geçer canm bi bakmissin yok olmus. Bende oyle olmustu en azndan. Tabi bu aralar geri geldi onu soylemiyorumdaaa😂😂
Faatmaa38 Halbuki bazilari sadece hamile kalip yerinde olmak icin neler yapmazdi. Her zaman her sey icin sukurler olsun.
Caglasmsk Mavi20 hahah ah bu hormonlar😂😂 bazen eşim cok guzel bisey diyor niye oyle dedin diye ona duygusallasiyorum. Oluyor ya gelip gidiyolar arada😂😂😂😂
Albatros3501 Ozgenur445 ilk zamanlar takıyordum artık takmıyorum 😃 acayippp takıntılı insanımmm normalde. Eşim çok çekti benden😁 sadece bebeğimi düşünüyorum hayalleri mutlu ediyo🤗
Deryakaya1802 Ozgenur445 bende de olmuştu canım 16-21 haftaları arası sürdü uykusuzluk falan da eklendi sonra kendi kendine geçti çok şükür. Olabiliyormuş böyle şeyler. Sürekli kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen 🙏🏼