Tugceeylul Güzel hamişler bu iki hastaneye gidip memnun kalanlarınız varmı? Doğum ücreti nedir? Çok sağolun şimdiden allah çoçuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 💞😍
Deletedmom434 Tugceeylul Özel hayat hastanesi hakkında bilgim var sadece o da zam gelmediyse eğer doğum+oda ücreti,bebeğin ilk muayenesi,oda da lohusa şerbeti ikramı,bebeğinizin hastane çıkış seti,bebek hemşiresinin verdiği emzirme eğitimi,kuaför(fön) 2200₺ idi
Misra_123 Deletedmom434 sadece doğum ücreti ne kadar peki kuaför oda süsleme falan olmadan biliyor musunuz
Deletedmom434 Tugceeylul maalesef canım doktorlarına hiç gitmedim kayınvalidemler bursada yaşıyor belki orada doğururum diye fiyat almıştım sadece
Mantarkaya Tugceeylul Doktor olarak burada yorumlarda okuduğum kadarıyla en yoğun Dr Nazmiye Şentürk ama ben Naile Gökçe Akagündüz'e gidiyorum. Doktorumdan da memnunum.
Hakyemez Merhaba 😊 evet Nazmiye Şentürk ve Nigar güler tercih edilen doktorlar normalde ama çok fazla yogunlar ben bu yuzden naile hanimdan ilk randevumu almistim iyiki öyle olmus 😍 Müthiş güler yüzlü ve ilgili bı doktor yada bizim elekttrigimiz tuttu bilmiyorum ama ben çok memnunum tavsiye ederim muayene ücretleri 100tl fabrika anlasmasi vs var bizim 88e dusuyor
Tugceeylul Hakyemez inşallah benimde yıldızım barışır doktorumla da bende menun kalırım çok tedirginim hastane ve doktor konusunda 🙄
Tugceeylul Hakyemez valla canım daha gidemedim istanbul’a git et derken hiç fırsatım olmadı 😔 senin hamileliğin nasıl geçiyor 😇
Hakyemez Tugceeylul güzel çok şükür 5.ayima girdim 17sinde detayliya girecegim Naile hanımda çıktıktan sonra uğra banada bende goreyim dedi.5aydir çok memnunum ben kendisinden ins sende memnun kalirsin 😊