Leyla59 Summerwine kaynanamda ameliyat öncesi yakinimizdaki hastanede kan vermesi gerekti ondan da ucret alindi yine özelde 1 milyar bayılmak yerine 200 hiç bisey değil yani dışarıdan geliyorsun mecbur ücret vereceksin hayrina bakmazlar öyle kanına
Summerwine Leyla59 hayrına bakmıyor zaten adı üstünde devlet hastanesi herkese açık bakmak zorunda.Sizin SGK’nız yoksa o ayrı bir durum.Onun için de bir araştırma yapın SGK ya gidip,yararlanabileceğiniz mutlaka bir şeyler vardır.
Summerwine Leyla59 evet var özel takipliyim çünkü kan da idrar tahlili de yaptırdım.Turkiye Cumhuriyetinde devlet hastanesinde SGK varsa eğer kimse sizden para talep edemez.Sgksı olmayanlar içinde bazı uygulamalar var zaten yararlanabilmeleri için
aylince23 Devlette kadın doğum doktoruna gitceksin özelde takip ediliyorum sadece test için geldim şu şu tahlilleri istedi kendi doktorum diceksin sigortan varsa ücretsiz bi şekilde olacak her şey. Sağlık ocağında her tahlil alınmaz.
denizarenmom Summerwine hayir ya ben hem o ozel hem devlet takipliyim devlette kac kere tahlil yaptirdim bir kurus odemedim
Bellabells sfnr0 yeni randevu alıp gidip durumu anlatabilirsin.ama doktor o testleri yapar mı bilmem. Benim özeldeki doktorum hiç memnun kalmamıştı ben devletteki ikili test sonuçlarını gösterince. Her doktor ayrı kafada gerçekten
sfnr0 Minik-japonum-05 doktorum sağlık ocaginda hepsi yapılmıyor dedi o yüzden hepsini tek seferde devlette yaptırayım dedim. Teşekkür ederim hepinize 😘