AdennnLinaaaa
Ben de ilk çocuğumda özele gittim. Medikalparkta Nebahat hanıma gittim . Doğumu orda yaptım . Fakat şuanki hamileliğimde devlete gidiyorum . Yine özele geçerim diye düşünüyordum ama Şuan asla düşünmüyorum . Numune hastahanesinde Özlem Irak ovalı var . 3 farklı doktora gitmiştim memnun kalmadım . Ama Bu doktordan sonra devlette kalmaya karar verdim . Özlem hanıma gidebilirsin . 3 kere gittim ona . 3ünde de Ultrason ekranını döndürüp özel doktor gibi bebeği , kesesini falan anlattı . Boyu normal , kese şekli normal , bak zıplama hareketleri yapıyor . Bu aylarda bunları yaparlar falan diye söyledi . Genç ve tatlı bi doktor . Ve ekranda bebeğini sana gösteriyor . Bir de medikalparkta menşure hanım vardı . Şuan numuneye geçti yeni . Bugün ilaç yazdırmak için ona sıra buldum . İlacı yazdıktan sonra Bana dedi ki ; beslenmene dikkat et .hergün 1 yumurta 1 bardak süt ihmal etme . Haftada 2-3 kere. Et ürünleri . Diğer günler sebze türevleri tüket vs. Gibi şeyler söyledi . Şaşırdım . İlaç yazıp göndermedi yani . O yüzden ondan da çok memnun kaldım ilgili bi doktor.