Kirmizisarap Kızlar kışın ne yemek yapacağımı bilmiyorum kısıtlı herşey sizin menüde ne var öneri olsun
Paramedik16 Kirmizisarap Patates köfte Makarna Meyve suyu yeter valla zaten zor hareket ediyorum 🤦🏻♀️
Mommm03 Kirmizisarap kaynanama gdicem ben seviyorum diye lahana ezmesi yapacak baska bilmiyorum yemek yapmaktn yırttım🤣🤣🤣
Ayytacc Kirmizisarap corba etli yaprak lahana sarmasi tavuk kizartmasi yapa bilirsem salata bu gunluk boyle oldu
Esrahmet Kirmizisarap kuru fasulye kızımla bana pilav eşim pilav yemiyor yanına da turşu yoğurt oldu bitti. Valla kışın yemek yapması ölüm ki benim eşim aşırı yemek seçiyor ömrümden ömür gidiyor resmen 😁
bademli_puding Kirmizisarap bende patates köftesi yaptım ama yanına neler yapsam bilmiyorum banada fikir verin
1asel-duru Tavuklu sebzeli bulgur pilavı yaprak sarma havuç kızartması yoğurtlu yapicam allah bereket versin
FatosNazim53 Kirmizisarap ay valla bugün temizlik yaptığım için hiç yemek yapmadım. Menemen ve kahvaltılık çay işte yedik bitti 😁
EymeninAnnesi__ Kirmizisarap dışardayız bizz anamm her gün ne pişecek davasındann bıktımmmm kendimi attım dışarıya 😅😅