hsns mrvsrcn umudunu kaybetme ya bende sayarsam 23 saymazsam 22 oldu bende de negatif bence adet olmadığımız sürece umut hep var iğnede de geç döllenme oluyo belki bizde öyle oldu belki adetimiz geçince doktorda öğreniriz
mrvsrcn hilaltrkgl o çizgi belirginleşti kuzum ama ertesi gün yaptığımda çizgi daha da silikti sanırım yok olmadı yine😥
hilaltrkgl mrvsrcn kötü düşünme hemen kuzucum. Vaktin varsa git bi kan ver sağlık ocağında en net sonç öyle çkar. Ama bnde de böyle çkmştı silik çktı kaç tane testm
mrvsrcn hilaltrkgl inşallah sağlıkla vardır ismen dua eder misiniz bana bir kaç gün sonra kan vereceğim ya da regl günümü bekleyeceğim bilemiyorum
mrvsrcn mother2 bende değerlendirdim o günü o zaman benimde 14.gün bugün dün 13 oluyor ve 13 negatifse zaten bu saatten sonra pozitif olmaz kuzum benim
hilaltrkgl mrvsrcn ederim tabi etmem mi kuzum♥️ ihmal etme sn bikaç gn içinde hemen ver kanını kuzucum
mother2 mrvsrcn belli olmaz senin normalde bu gun yarin regl olman lazim bak bakalim olmassan kan ver
mrvsrcn hilaltrkgl ben çatlatma iğnesi kullandım ama kuzum bu posttaki resim 12. gündü 13. gün bundan çok daha silikti çizgim sanırım sonradan pozitif olmaz umudum yok çok
mrvsrcn mother2 birinde 17.gün birinde 18.gün olmuştum o zamana kadar beklerim olmazsam bi veririm kuzum