mrvsrcn Kızlar iğnenin 12.günü bugün sabah test yaptım çok silik bir çizgi var iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum daha öncekilerde 10.günde negatifti testim sizce umutlanmalı mıyımmmm
Ardakumsal mrvsrcn cnm inşşalh vardır ama umutlanma hemen bence hayal kırıklığına uğramanı ıstemem bende 14 gün idrar testi yaptım silik çıktı aksam kan verdim 1,6 çıktı yanı negatif
Emine52_34 mrvsrcn eğer ilk tedavi ayiysa 10.gun de negatif cikar ama 2.veya 3.catlatma ignesi tedavisiy se ben 15.gun silik cizgi bile gördüm ama malesef o ay 17.gunde adet olmuştum
mrvsrcn Emine52_34 kuzum 2022 Şubat martta yaptım ilk ikisinde de 10.gün negatif gördüm tedaviye ara vermiştim yani 9 ay kadar şimdi yeniden başladık bu ilk ayim
matematikcianne2023 mrvsrcn testim aynıydı canım bende 11. Gün bu şekilde öğrendim. Kan testi ver hemen. Çatlama iğnesi betayı 30 a kadar yükseltiyor. O da 10. 11 güne kadar çoktan silinip gidiyor kan testinde 5 ten yukarı çıkarsa hamilesin inşallah iğnenin etkisi çoktan bitmistir
Zeynebim26 mrvsrcn 15. Günü bekle canım bu test çok hassas normalde çok çok çok silik var gibi ama yanılma payı da olabilir ben 15 e kadar yalancı pozitif gördüm
mrvsrcn Zeynebim26 daha öncekilerde 10.gün negatif gördüm dün kasette de silik çizgi görünce bi daha yapayım dedim