Melmelo Ufak ufak hareket hissediyordum bugün hiç hissetmiyorum korkuyorum şuan pıt pıt oluyordu şimdi olmuyor normal mi
Nursaygi Melmelo Çok normal bende 19. Haftadayım bazen gün boyu hiç hissetmediğim de oluyor daha hareketlerini çok hissetmek için çok erken bence hiç endişelenme. 🥰
2022bebeki Melmelo Çoğunlukla uyuyorlar o haftalarda 25-30 arasi ancak düzene girer. Şimdiden kafaniza takarsaniz yıpranırsiniz coguyo haftalarda bebegini dahi hissetmiyor🙈
Melmelo Nursaygi ya çok tşk ederim dün biraz gergin bi gün geçirdim korktum bugün ondan mı diye bişey olmaz dimi
2022bebeki Melmelo Çok yorarsiniz kendinizi bu şekilde yapmayin düzenli olmaz o haftalarda saglicakla büyüsün 🤗
2prensesannesiiii Melmelo normal canım hareketler ilk başta düzensiz oluyormuş ben de 2 gündür hissetmiyorum 18+5 im korkma bişey yoktur allahın izniyle 🥰🙏🏻
radiantmother35 Melmelo ben 21. Haftama kadar hiç hissetmedim şu an 22+3 4-5 gündür hareketlerini çok hissediyorum ama bazen gün boyu hareket etmiyor etmediği günlerim gecelerinde uyutmuyor 😂
Nirmala Melmelo hissedince hareketlerini fazla uykusuz bile kalıyorsun 🥺 2 haftadır ne sağa ne sola uyuyabiliyorm
Kitapkurduuu Melmelo o haftalarda hergün hissedemeyebilirsin canım bende 23. Haftadayım düzenli hissedemiyorum hala 🙃