buseyldz00 annekuzusu_ lierac hiçbir işe yaramıyor kesinlikle para tuzağı bir ürün. Çatlak oluşumu tamamen genetikle alakalı kuzucum herşeyi kullanıp çatlayanda var hiçbirşey kullanmayıp çatlamayan da . O yuzden kendini çok sıkma. Bio oil, bebek yağı doğal yağlar yani bunlar güzel tabi sabah öğle akşam kullanmalısın. Badger var bide o 1buçuk gün nemli kalmanı sağlıyor🌸
Ahuum annekuzusu_ bence bol su daha iyi geliyor . Ben çok su içerim ve kaynar su ile duş almadıgım için cildim yağlı. 34 haftalık olcam hiç çatlağım yok hiç krem sürmedim
Gamzeygc İlk başlarda biooil kullanıyodum ama şimdi lierac’a geçtim biooil cok uzun süre yaglı hissi kalıyor, Lierac jel 2-3 dk’ya emiyor. Daha 22 haftalıgım bişey yok ama bu haftalardan sonra oluyormuş zaten bakalım 🤷🏻♀️
Black54 28 haftalık hamileyim, bacaklarımda ve göğüslerimde inanılmaz çatlaklar var. Lierac serum ve jelini kullanmaya başladım doktorum önerdi mucize gibi ❤️ Oluşan çatlaklarım bile azaldı
annekuzusu_ buseyldz00 nemlenince olmuyor mu kuru olduğu için mi acaba catliyo cildim ablalarimda olmamıştı böyle birsey bi deidginizi kullanicam teşekkür ederim ♥️
CaglaArtul Merobebe https://ty.gl/fqxoyk9p1q Bak ben bu ürünü kullanıyorum yorumları oku mutlaka herkes çok memnun kokusu sürdükten sonraki dokusu bence çok iyi🤩 bende hamile olan birinin önerisi ile aldım uygun fiyatlı bişey düşünürsen alabilirsin öneririm