Daffad 6 haftalık hamileyim hafif kahverengi lekelenme normal mi ilk defa yaşıyorum, sizlerden yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor teşekkürler
BtlHall Daffad benimde oldu korkmayın normal banada 2 dega alttan baktılar tedbir amaçlı progeatan verdi geçmişti ama yinede doktora görünüm derim şuan 8haftalıpım
arirangg Daffad Benim de 6. Haftada kahverengi lekelenmem olmuştu ama bebek düşmemişti. Beta ile takip etmişti doktorum. Beta artmaya devam ediyordu. Progestan verdi. Ama belli olmuyor dikkatli ol. Progestan verdiyse kullan
Daffad Kyy01 korktum kabul etmedim ilk 3 ay vajinal ultrason yaptırma bebek yerinden oynar dediler önceden yaşamış tecrübeli kişiler
Kyy01 Daffad aman herkes çok bilir konuşur koskoca profesörler bilmiyor benim de altınci haftada oldu acilen gittim vajinal baktı kanama alanı varmis progestan verdi ama lekelenme fln normal hala devam ediyor benim yavaş yavaş azalacak dedi dün tekrar gittim korkma bişey olmaz
Rwerdst Daffad aman o tecrübeli kişiler de her boku biliyor mübarek. Alttan kabul etseydiniz keşke. Kanıtlanmış bir durum yok bunun için hurafe bunlar. 9+2 deyim hala kahverengi akıntım var. 4. Haftadan beri. Progestron kullanıyorum. Önceki haftalarda da iğne kullandım.
Daffad Sordum yerleşme kanaması olabilir mi dedim büyük ihtimal odur dedi doktor ama vajinal bakmadığı için kesin konuşmadı ondan diyemedi büyük ihtimal dedi
HdyEsm Rwerdst bende aynı sizin gibiyim 6 haftalıkken kanamam oldu Protestan verdi doktor onu kullanıyorum şuan 8 haftalık hamileyim hala kahverengi akıntım oluyor
Daffad Bana progestan vermedi 3 kez farklı günlerde beta vermiştim hepsinde normal şekilde artış takip edildi sonrasında beta bakılmadı Bu kanamanın neden olduğuna dair doktorlar ne söyledi sizlere
Rwerdst Daffad bir sebebi yok 😅 başta yerleşme dendi. Şuan öyle de değil devam ediyor. İlişki de artıyor. O yüzden yasakladı 12. Haftaya kadar 🤷 ama hala devam ediyor. Yorulursam falan artıyor. Yatıyorum azalıyor.