Meryyil Merhaba arkadaşlar ,park besik yerine direkt Montessori karyola almayı düşünüyorum,çoğu kişi bebek beşikte yatmıyor diyor ,ilk çocuğum kararsız kaldım bu şekilde beşik almayip karyola alan ,rahat kullanan var mı ?
Gozdeee7 Meryyil bende park beşik almadım kararsız kaldım ancak montessori aldım ve sepet beşikte vardı onu kullanacağım Allah nasip ederse bakalım 🥰
Sellmaseellma Meryyil ben montessoriler baya büyük diye ebebekten tiffany montessori aldım küçükte 80 130 ölçüsü bebek içinde uygun istersen oraya bak
rain26 Anne yani vardı onu kullandık sonra montessoriye geçtik. Bence montessori. Ama az yer kaplasin her yere taşınsın diye düşünürseniz park yatak . İhtiyaç haline göre karar verin bence .
RABIAOZK Ben anne yanı besiklerden aldim tahta olanlardan meltem mobilyanin 80e 140 olcusu var sanirim kizim 3 yaşinda hala kullaniyorum simdi odasini yapıcam montesorri yataklardan alacagim
ezgi-esk Oğlum 19 aylık park beşiği bi türlü sevemedi bende dün montessori karyola siparis verdim insallah sever :)
Meryyil Herkese teker teker teşekkür ederim ,bende ya anne yani tahta beşik ya da Montessori alacağım galiba ,insallah sevip yatar😊
Tbayram Meryyil Merhaba benim de ilk çocuğum bende sizin gibi kararsızdım ama biraz araştırdıktan sonra Montessoriye karar verdim ve çilekten aldık. Uzun vadeli kullanabileceğini düşünüyorum. Hemde yanında yatabileceğim daha yakın temasta kalabileceğiz diziye düşündüm bakmanızı öneririm çilekteki modellere ve YouTubeda videoları da
Meryyil Tbayram Cilekdeki Montessori yi gördüm ,hatta çok beğendim senelerce yatar diye düşündüm ama yatak odası ve bebeğin odası küçük hem bizim yatak hem Montessori sığmaz diye düşündüm ,o yüzden vazgeçtim.mecburen
aylince23 Bizim park beşiğimiz vardı oğlum dönerken hışır hışır sesiyle kendini uyandırıyordu sonra ikea kura yatak aldık çok rahatladık yanında yatıp uyutuyorum sonra kalkıyorum kendi uyanınca geliyo falan. Tabi şimdi 4 yaşına geldi kardeşi olacak. Bu bebişi de 2 yaşına kadar park yatakla idare edip sonra kura yatağı ranza haline çevirmeyi düşünüyorum ikisi kullansın
Beyza44 Meryyil hem park beşik hem de Montessori yatak aldım 3 yaşına girmesine 2 ay var hala park beşiğinde yatıyor ilk etap park beşik çok çok kullanışlı toplayıp yazlığa kişliga annemlere kalmaya giderken de hep götürdüm 💐
Meryyil Tbayram Oda ayrı da küçük olduğu için tek başına birakmak istemiyorum, bizde yanına odaya geçeriz bir süre diye düşündüm de ,iki yatak da sığmıyor bu sefer