Mervebslms Ya ne gelmez prensesmiş sabırsızlıkla bekliyoruz ama ne zaman geçiyor ne de prensesim gelmek biliyor 😁 yardımcı olabilir misiniz doğum için neler yapmam gerekiyor çoğu şeyi denedim ama yok😔
Kader_yldrm Melehat45 benim sanırım nişanım geldi ama emin değilim sarı sümük gibi jöle gibi bir şeydi iki parça halinde iki kere geldi kasıklarımda aşırı baskı ağrı hissediyorum bebek hareketleri mi bu ağrılar yoksa başka bir şey mi anlamıyorum sizin sancınız belde mi kasıkta mı
Melehat45 Kader_yldrm belde ve kasıkta oluyor bebek de çok baski yapiyor ilk hamileligim Nisan nasil bilmiyorum ama sanırım bizim bebisler 13 günü beklemiycek erkenci olcaklar
TansuTalay Kızlar bnmde son 15 gün bugün ilk defa bebek sertlestiğinde kasıklarımda ağrı hissettim belimede bi kac gündür vuruyordu regl gibi vajinada da ara ara ağrı oluyor bakalım burda dursun bnde durumdan hberdar olayım 😃
Kader_yldrm TansuTalay kasığımda aşırı hissediyorum ve bu durum beni biraz telaşlandırıyor bebeğim makat gelişli
Pamuk-56-72 Bizimde son 13 ama ne gelen var ne giden 2 doğumum olucak cuma randevum var bakalım me diyecek doktor
TansuTalay Melehat45 evet dün gece acile gittim sancım coktu ama açilma hic olmadıgı icin geri gönderdiler ara ara yokluyor sancılar bakalım ne olucak :)