Edolili mommyily İlk muanem zaten 5 haftadaydı 5 haftalık öğrendim hemen acile gittim kese göründü ama bebek görünmedi 6 haftada bebeğimi gördüm 🥰 İnşallah sizde sağ sağlim görür kucağınıza alırsınız
mommyily Edolili Amin inşallah çok teşekkürler ben biraz erken öğrenmiş oldum o yüzden bekleyeceğim biraz 🥰🤍
Minik-japonum-05 mommyily 5.haftada göründü ama görünmeze bile panik yapma bazılarının daha geç gözükürmüş
mommyily Minik-japonum-05 sizce 5. Haftada mı gitsem doktora 6. Haftada mı çok kararsızım ilk gebeliğim henüz doktora hiç gitmedim 3+5 deyim
Minik-japonum-05 mommyily bence 6.kaftada git canım . Şuan kese gözükmez 2 günde bir kan isterler yorucu süreç olur . Ama bebek o kadar küçükken nasıl hamile olduğumu öğrendin ki
arelbaby mommyily ben 5.haftada öğrenmiştim kesede gözükmüştü :) 7.haftada da kalp atışını duymuştuk🙏
mommyily Minik-japonum-05 aslında hissetmiştim hep sonra kasıklarımda ağrılar kokuda hassasiyet ve halsizlik olunca anladım test yaptım silik çizgiyi gördüm sonra kan verdim öyle öğrendim canım 🥰
Yldz23 mommyily ben 2 günde bir kan vererek takip etmiştim. Bence 10 gün sonra giderseniz doktora kese için daha net olur diye düşünüyorum
mommyily Daisy0000 gerçekten mi sizinki erken görünmüş bende erken görüşeceğini bilsem giderim ama biraz daha beklemem lazım sanırım kalp atışını ne zaman duydunuz acaba 😍
mommyily Daisy0000 maşallah bize daha var o zaman acaba 6. Hafta da mı gitsem yoksa 6. Haftayı bitirmeye yakın mı