1ayparcamvar Kızlar Umuttepe de detaylıya gireniniz oldu mu ,sadece riskli gebelere bakıyormuş benimde bebeğin böbreğnde bı sorun görüldü beni de alırlar mı
Ozge1177 1ayparcamvar Bende aradığım da bana da öyle demişlerdi sıkıntı çıktıysa risk var sonuçta hastaneyi arayın sıkıntınızı söyleyin bence aradığınız da soruyorlar zaten risk vs bişry var mı dıye sorununuzu söylersiniz
Smyye1B 1ayparcamvar Kalbinde parlaklık görünmüştü öyle randevu verdiler banada eş alınmıyor toplam 1 saat sürüyor ilk önce normal ultrason ile bakıyorlar 30dk daha sonra yasemin hanım bakıyor 30dk.
Aselhumaninannesi 1ayparcamvar Umuttepe randevu sitesinden gece 12 ye doğru alabilirsiniz hatlardan kolay kolay düşmüyor 00.00 da girdiğiniz gibi boşluk bulunuyor evet artık riskli gebelik dışında bakmıyorlar mis
Candy88 1ayparcamvar kızımda 4 yıl önce yaptırmıştım demek artık sadece risklilere bakıyorlar.. 1 saat sürmemişti 20dk falan sürmüştü..Profesöre randevu aldım yardımcısı bakmıştı..
Mucizemh41 Özel randevu Polikliniği arayın randevu verirler doktor çok iyi yasemin hoca benimde suyum azdı 2 gün sonra randevu vermişlerde
Smyye1B 1ayparcamvar Mallesef eşimi şöyle aldılar. Bebeğimin ayakları carpikti onu göstermek ve onunla ilgili konuşmak için çağırdılar sadece.
Aselhumaninannesi 1ayparcamvar eşleri almıyorlar malesef ben giremedim riskli değil diye ama uzun sürüyormuş güzel ilgileniyormus yasemin hanım
beraa Canım bende gittim umuttepe’ye ama benim riskli değildi hamileliğim.Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.Bana yasemin hanım değilde başka birisi bakmıştı en son gelip yasemin hanım baktı bi sıkıntı yok dedi
beraa Sibelbayram Ben sadece detaylı ultrason için gitmiştim memnun kaldım herhangi bi sorun yasamadım 😊