Devlet olarak istiyorsanız balcalı hastanesini öneririm oranın doktorlarınıda övüyorlar sadece randevu zor oluyor birde kalabalık sıra beklemek zor oluyor ama iyi diyorlar hepte orada mete sucu adını duydum bu doktorun adı hep duyuluyor
İkinci olarak şehir hastanesini öneririm orada her türlü cihaz var iyi bir hastane doktorları da güzel diyorlar ama labirent gibi çok yürüyorsun çok yoruluyorsun ben sadece geçen hafta kadın aciline gitmiştim acildeki doktor ilgilendi güzeldi diğerlerini bilmiyorum
Bana soracak olursanız bunlara erişemezsem seyhan devleti düşünürdüm burasıda iyi diyorlar ama bilmiyorum söylenenlere göre öneri sunuyorum
Ben bunların kadın doğumuna gitmedim ama başka bölümlere gittiğimde dahiliye endokrin ortopedi felan doktorları güzel dinleyen konuşan doktorlardı
Tekrar söylüyorum bunların kadın hastalıkları doktorunu bilmiyorum sadece hastane önerisi
Ben şuan medical park oldu özel adana hastanesinde erkan yasdımana gidiyorum bana göre çok iyi bir doktor dinliyor konuşuyor yardımcı oluyor ücret bizi de zorluyor ama bu kadar yükseleceğini bilmiyordum şuan muayene 315 tl olmuş doğum içinde doktor en az 7000 tl hazırla dedi ama net fiyatlar belli değil ben başladığım zaman muayene 180 di ameliyat 4000 5000 civarıydı şansıma fiyatlar uçtu