prematureannesi_ gul00 o sütün bin tane ilaca deva olduğunu söylüyorlar bende erken doğum yaptım 2 saatte bir sağdım çay bardağı kadar geldi hastaneye götürdük hemen bekletmedik 3. Gün tam indi sütüm duş aldım uyudum bol bol rezene içtim.
Umutluanne1 gul00 e bebekte falan oluyor canım orda yoksa da internetten bi bak . Umarım en erken zamanda iner sütün
gul00 Bebekdelisi öyle yaptım birkaç damla da olsa götüreceğim . Her sağımda ayrı enjektöre mi çekmek gerekir acaba üst üste koyuulmaz değil mi
baby3_ gul00 bulunduğunuz yerde hastane tipi süt sağma makineleri varsa en sağlıklısı o. Tüm kanalları foşur foşur açıyo .
Bebekdelisi gul00 canım enjektör benım hastane ıstemedı süt saklama poşetine 2 damla olsa koydum er sagımda yenı poşet
Baloglum93 gul00 o sarı sütü inşallah dokmuyosundur canım bebeğine şifa o sen sürekli sagmaaya devam et sagdikca artacak sütun
gul00 Baloglum93 birkaç damla da olsa 2-3saatte bir deniyorm enjektöre çektim yarın götüreceğim umarm faydası olur
Bebekdelisi gul00 benım 4 günde indi cnm ama imom latte yanında rezene yabında hummana anne cayı ve 2 saate sagımla
baby3_ gul00 kanalları çok iyi açıyo. Benim ikizlerim var Lansinoh aldım iyice gelmeden çekmiyor her türlü. Ama hastane tipleri tüm kanalları açıyo sonra Lansinohla çok rahat geliyo
Baloglum93 gul00 olur olur o sütun bir samlasi bile şifa . Bide süt sagarken sürekli bebeğini düşün mutlu hisset sütun çoğalır
edanur44 baby3_ hastanedeki çok acıtıyo varya canım gidiyordu çektikçe kopartacak gibi çekti yükseğe almışım ayarını 😀
gul00 Bebekdelisi evet arayı açınca azalıyor sanki sık sık yapmam lazm. Humana çayı ve bestlak damla aldm bugün inşallah faydası olur