aaysegull12 Mommm03 diğer kontrolde bakarız dedi ama ben sorduğumda 28. Haftada vurmamıza gerek yok dedi sanırım bana da vurmayı düşünmüyor canım. Teşekkür ederim🙏🏻
Mommm03 aaysegull12 farkındaysan her inşn farklı yorumlar yaptı ama en iyisini doktorun bilir canım hata bnde istedim ilk gebelikte doktor genelde ilk gebelikte bir sıkıntı olmuyor sonraki gebelikler skntili yani 2.ci gebelikten sonrasi önemli ondan 2den sonra kesin yapiyolar
aaysegull12 Çok karışık bir durum, vurulmayı istesem mi diye düşünmeye başladım yazılanlardan sonra. İsteğime göre de yaparlar mı orasını da bilmiyorum 🤷🏻♀️
Tuccceee aaysegull12 ben daha cuma günü gittim 7..hafta da olduğumu söyledim onun etkisi 3 ay 28. Haftada gel kesin dedi başka dr a gidin bence
Syd53 Sureyya1 test sonucu pozitif olunca iğne vuruyolar benim 3. De de negatif çıktığı için yapmadı doğum da yapılabilir
Sureyya1 Syd53 eger sonuc pozitif cikarsa igne vurulmaz vurulsada ise yaramaz bi arastirin kan uyusmazligi ignesi onlem amaclidir sorunbortaya cikmadan vurulur.28 haftada eger bebek dogdugunda pozitifse o zamanda ikincisi anneye vurulur bebek negatif dogarsa o zaman igne vurulmaz
Sureyya1 Syd53 gayet normal soyledim hemen alinip terslemenize gerek yok nasil istiyorsaniz oyle yapin ona inanin ben olani soyledim
Sev-can aaysegull12 bizimde eşimle kan uyuşmazlığı var testte sorun cıkmadıgı ıcın dogumdan sonra yapılacak dedi doktor fakat doğumdan 2 3 gün önce kanamam başladı ve direk bu iğneyi vurdular doğumdan sonra vurulmadım
gecekusuanne aaysegull12 benim doktorda ayni seyi söyledi insallah bisey olmaz ilk hamilelikte igneleri olmustum
irem9797 aaysegull12 ilk cocukta kan testinde bi sıkıntı yoksa yapmiyolar ama ikincide yapiyolar benim ikinci gebeligim 2 hafta önce aşıyı oldum kan uyusmazlikta negatif çıktığı halde yinede yaptılar basaksehir cam sakurada ilk gebeliginse korkma ilkinde banada yapmadılar ilk gbelikte sıkıntı olmuyor diye
Sinem011 aaysegull12 ben 28. Haftada iğneyi vuruldum bebekte herhangi bir sorun olusturmasin diye önlem amaçlı doktorum iğne vurulmami istedi doğuma kadar her hangi bir kanama olmazsa 2. Ye gerek yok doğumdan sonra bebeğin kan grubuna da bakıyorlar babanin kanını taşıyorsa 2. Bebek için bir daha iğne yapiyorlar