Aaaysee Deletedmom_79 bin tl den aşağı yer çok nadir artık canım,ben ayrıntılı ultrason+kan ve idrar testi yaptırdım 2.900 tuttu 😕
Kbetul Deletedmom_79 ankarada 19. Haftamdayken girdim 800 dü şu an 39. Haftamdayım yıl başından sonra ücreti bilemiyorum. Gidecek olan varsa doktor Sinan Tan çok güzel muayene etti aşağı yukarı 1 saate yakındı.
6161gunes ben bi yeri arayıp sordum bikaç gün önce yılbaşından sonraki fiyat daha belli değil, şu an 1000 tl dedi. ama çok mu dedi az mı bilmiyorum çünkü tek yere sordum henüz. normal muayene ücreti de yılbaşı öncesi 300 sonrası 400 dedi
Nursl7 @Deletedmom_79 ben perinatologa yaptırmadım radyolog yapmıştı 400 TL vermiştim 1 buçuk ay önce
Yarenylmz Deletedmom_79 1000 tl istediler devlette yaptırabilirsin sonuca bakarız dedi doktorum ben de öyle yaptım ücretsiz oldu
AyFa1608 Deletedmom_79 Konya’da 3 gün önce yaptırdım 1 saat inceledi 600 verdim. Ve rahim ağzında incelme gördü 2 hafta sonra ücretsiz gel bidaha bakcam dedi. ( Rutin kontrolümü yapan doktor değil)