Yasobero Bu sabaha doğru rüyamda yeni doğmuş bir kız bebeğim olduğunu ve onu çok içten öperken gördüm ve göz renginide gördüm. Henüz cinsiyetini öğrenmedim, acaba gördüğümüz gibi mi çıkar tecrübe eden var mı?
2022bebeki Yasobero Ben mavi gebelik testi çift çizgi görmüştüm rüyamda ve oğlum olacak nasipse. Birkac defa da doğum yaptığımi ve bebeğimin yüzünu gördüm ama daha onu görmemize var tabi benzeyecek mi,🤣
Aysenurozs Yasobero ben görmüştüm canım yeni hamile olduğum dönemde bir kızım oluyordu gerçi evlendikten sonra hamile değilken de bir kızım olacağını görmüştüm. Doğru çıktı kızım olacak inşallah 🌸
tubimom Yasobero ben kızımda görmüştüm aynı kızım gibi bir kız çocuğu daha cinsiyet belli degildi ama ben kız çok istiyordum ondan sonra hep dedim benim kızım olacak öyle de oldu
Esesss Kuzum dogru felan cıkmıyo ben cinsiyeti öğrenene kadar bırgun kız bigun erkek gördüm tamamen bilinc altımızdan kaynaklı sureklı cınsıyet dusundugumuz ıcın
1991c Bende hamileliğimden çok önce kızım olduğunu görmüştüm saçlarını falan hatırlıyorum yüzünü görmedim sadece. Şimdi hamileyim kızım olucak kısmetse doğduğunda görücez inşallah rüyamdaki ile aynı mı 🥲
pinar_033 Yasobero ben canım. Hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce kucağıma kız bebek verdiler senin bu kız dediler simd7 21 haftaligiz kızım oluyor inşallah 🥰
Ahsenveannesi Yasobero ilk gebeligimde sürekli esmer erkek çocuğu gördüm rüyamda doğan ise sarışın kız🤣
qnsmLk Yasobero bana kız demişlerdi 21 e kadar ben oğlum olduğunu görmüştüm sarışın tombik bir bebekti. Oğlum olacağını öğrendim 😀
momlife317 qnsmLk benimde doktorum 15 dakika cinsiyete bakti gormek icin sonra yuzde yuz kiz dedi ama truyamda erkek bebek gormustum yinede siyorum detayliyi bekliyim :)
120720 Yasobero İlk hamile olduğumu öğrendiğimde bende görmüştüm. Bir kızım oluyordu hatta ismini Masal koymuşuz hastaneden çıkmış eve giriyorduk kar yağıyordu. Gerçektende öle oldu kızım olucak ve ismide Masal olucak son haftalarım bakalım kar yağacak mı ben doğumdayken merak ediyorum 🤭😇
poyrazin_annesi28 Yasobero Cinsiyeti bilmiyoken hep kız söylediler rüyamda 😂 Ama bı baktım ki oğlum oluyo 🥰