Kubratagram00 Kizlar 32+4 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiç parol ağrı kesici içmedim sakıncası yok demişti doktor ama yinede çok ihtiyacım olmadığından içmedim ama şuan başım ctliyo vücudum ağrıyo parol icmek tehlikeli mi
ipekmom_ Kubratagram00 benimde migrenim var dayanamadım bir kez içtim, parol içebilirsin diyor doktor
arirangg Kubratagram00 Ben de çok hastalanıp acile gidince sadece parol iç demişti. Hatta kendisi yazmıştı doktor. Zararı yok
Happycatt Kubratagram00 grip olduğumda bende çok kötüydüm parol doktor içebilirsin demişti zaten gebelikte o içiliyor sadece ağrı kesici olarak 🌸
Daisy0000 Kubratagram00 20lik dişim ağrıyor günde 2-3 tane parol içiyorum .. Parol hamilelikte kullanılabilecek tek ağrı kesici ,yakındırın olmaz
Bebek-2023 Kubratagram00 ben 12 haftalıkken covid olmuştum sadece parol kullandım çok içmek istediğim için 2 parolla covid atlattım yani parolun zararı yok ama çok zorda kalmadıkça da bence kullanma
Mine16 Kubratagram00 Gebelikte parol içiliyor. Benim çok şiddetli baş ağrılarım oluyor ara ara parol alıyorum ama nafile kesmiyor onun dozu çok düşük çünkü.