Ebruaksu77 oğlum ıkı aylık eve gelelı neredeyse bır buçuk ayı geçiyor eve zıyaretcı kabul etmedim kesınlıkle halada etmiyorum anne baba ve kardeslerımız dışında en ufak burun akıntısı dahi olan varsa kabul etmıyorum oğlumu anne babalarımız dışında kimseye götürmüyorum onda da koruyarak götürüyorum ek hıjyenıne dıkkat edin dışarıdan gelen elını yıkasın esınız kucağına almadan önce dışarı kıyafetlerını değiştirsn esımde bende sigara kullanırız evde ıcmeyız mutfakta camdan sarkarak ıcer el diş temızlıgını yaparız ev 24 derece alt üst kıyafet ve önce yelek giydırırım 3 saatte bır beslıyorum benim oğlum benı emmıyor sağarak verıyorum yetmezse sagdıgım süt az ıse pesınden mama veriyorum genelde evde yanımızda uzanır ustunu ince bıseyke örtüyorum 2 gunde bır yıkıyorum burnunu serum fızyolojık ıle tıkıyorum her gün sızı emmıyorsa kendınızı sıkmayın hıc sağarak verın sütunuz az ıse mama takvıyesı yapın esım hasta olursa da örnek veriyorum ben rahatsızım der hemen evde ıkımızde maske takarız ve esımı bebegımın olduğu odada yatırmam ne olur olmaz dıye bende grıp oldum çift maske ıle bebegıme bulaştırmadan atlattım