Kızlar 39+4 son 3 gün gözüküyor normalde kliniğe gidiyorum doktorumun anlaşmalı hastanesi var orda doğum yaptırıyor bugün hafta sonu diye kliniğe değilde hastaneye nst için gittik durumu merak ettiğimiz için ve hastaneden hiç memnun kalmadım özel hastane o kadar da para vereceğim ama doğumhane ve normal odaları aynı alana koymuşlar yani doğumdan sonra odama eşimi bile bir kaç dk falan alabiliriz dediler sezeyan olanlar normal hasta odasında kalıyor onlarda sıkıntı yok ama sistemleri aşırı saçma geldi ebeleri de beğenmedim sancım çıkmadı zaten hani niye geldin ki gayet iyisin der gibi bi değişikti kısacası hiç içim ısınmadı, başka bir özel hastane var doktorum orasıyla anlaşmayı bitirmiş ama bugün böyle bi durum olunca gidip baktım çok daha güzel ve iyi şimdi son dk golü oldu bize belki bugün belki yarın doğuradabilirim sonuçta, sırf doktor için koşullarını beğenmediğim bir hastanede doğum yapmak mı yoksa son dk değişiklik yapıp imkanları daha iyi olan ama doktorunu pek bilmediğim bi hastanede doğum yapmak mı siz olsaydınız ne yapardınız ?