CeydaST nurefsanakbulut temizlemek için gitmiş ama asansör kullanılıyormuş yazmış o kadar okumadınız mı?
Berfindmrcan21 nurefsanakbulut boş konuşma az önce boşluk bulup temizledim defolup çıkabilirsin postumdan
MadameHappy34 Berfindmrcan21 🤪🤣 çok güldüm aklıma hamileliğimin ilk dönemleri geldi 3.cü aylarda çok fazla kusuyordum 🤣 yine bir gün hem kustum hem gitti ikisi bir arada üstelik arkada da eşim 🥲🥲çok utanmıştımmmm.
RabiaErdem Berfindmrcan21 valla seninle arkadas olasim geldi Cok samimi, komik ve tatli biri gibi geldin bana 😆 Burda acikca anlatip cogu kadinin ne yasaya bilecegini ögretmis oldun
Miracleee Ayyy çok güldüm sabah sabah. Bı hamile kalsam da şöyle komik şeyler yaşasam 😋 sağlıkla dogurun inşallah 😃🤩
Btlklnc Berfindmrcan21 Bu artık 20.haftalardan sonra olmaya baslıyor sanırım. Bnmde öksürürken bile işiyorum. Cok komık esımle gülüyoruz. 😂
Nmtkcc Haftada bende yolda dizlerimin üstüne düştüm suyum geldi sanarak eve koşar adım gittik 😂😂😂megersem altıma kaçırmışım sokak ortasında bakamadikta montum uzundu allahtan 😂😂😂😂😂