aynuraltun Kubra-ayhan burda kimse doktor değil herkes kafadan atıp bi cinsiyet söylüyor yani çok saçma cinsiyet tahminini burda yaptırmak
Likayolcusu Kubra-ayhan  Nis Rainy Dilara556 benim ikizlerime de tahminde bukunurmusunuz ? 🌼🌼
Kubra-ayhan aynuraltun Belki okumak hosumuza gidiyor onlar kız dedi diye hah tamam kesin kız veya kesin erkek demiyoruz heralde dimi? Lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın
piiremsesinannesiii aynuraltun ay kesinlikle ya saçma sapan burda yorum yapıyorlar net biliyorlarmış gibi şok oluyorum beklemişsiniz bunca zaman bi kaç hafta daha bekleyin net öğrenin 16. Hafta cinsiyet öğrendim belki daha önce öğrenirdim ama gitmedim bile bekledim net bir şekilde öğreneyim diye
Dilara556 Likayolcusu karında çıkıntı varsa erkek diyorlar genelde erkek gibi , ama daha ufak biraz büyüyünce daha çok belli olur
ZeynepAzra_ Kaç yıl tıp eğitimi almış doktor bunu anlamıyor henüz belli olmadığı için de burda ufacık tıp bilgisi bile olmayan bizler mi anlıcaz saçma saçma hareketler
Likayolcusu ZeynepAzra_ yapma yorum o zman zorla okuyulmuyor sana hiç açma hoşuna gitmiyırsa boş boş insanları darlıyorsunuz
aynuraltun Kubra-ayhan bence siz post açmak için post açıyorsunuz burda hiç tanımadığınız insanlara bile bebeğinizi gösteriyorsunuz orda tamamen çırılçıplak ve genital bölgesine baksınlar istiyorsunuz bence bazı şeyler anne karnında başlıyor bana çok ters cahillikten başka bişey değil
aynuraltun Kubra-ayhan şahsen ben olsam annem benim ultrason görüntülülerimi millete gösterip dursun istemezdim rahatsız olurdum oda bi birey olucak sonuçta burda herkese açıyorsunuz tahmin yapar mısınız ne kadar saçma biz nerden bilelim de tahmin yapalım meyi okumak hoşunuza gidiyor ya
Kubra-ayhan aynuraltun bu sizin kendi fikriniz ve sizi kımse zorlamıyor yorum yapın diye. Postu açıyorsam ben açıyorum görüp gecebilirsiniz bu tarz seylere gelemıyosanız bence hiç foruma bakmayın bile geneli bu zaten soruların insanların heycanı hevesi ve sizler zıkkım ediyosunuz sagolun