yaymomsss Merhaba, hamilelikte en çekindiğim konu buydu 29+1 oldum. İki tane böbrek taşım var sağ böbreğimde. Bu durumu daha önce yaşayanlar ya da yaşadığını bildiğimiz birileri var mı? Hangi doğum yolunu seçtiler acaba normal doğumdan çekiniyorum çünkü herhangi bir komplikasyon olur diye😔
yaymomsss Pemberuya Elifcikk Nis Pemberuya Aaaassss Bir tanıdığın kuzeni böbrek taşı olduğunu bilmeden normal doğuma girmiş, o ara sancı çekerken taşta yola dönmüş düşmek için ve doğum anında iç kanamaya sebebiyet vermiş başka hastaneye sevk etmişler bebeği küvöze almışlar vs. 1 hafta sonra annede bebekte iyi olmuş şükür amcak böyle nir duruma maruz kalmak bile korkunç. Ki eğer herhangibir şey yaşarsak hepimiz aynı şekilde atlatamayabiliriz. Bende merak ettim duyunca sormak istedim bana da gittiğim doktorların hiçbirisi bunu söylemedi ama evet bildiğimiz üzere hamilelikte böbrek taşları çok büyük bir tehlike ne yazık ki.. bende henüz doğum sancısını bilmiyorum ama böbrek taşı sancısını çok iyi bilirim
Elifcikk Ben hamileyken böbrek ameliyatı oldum, stent takıldı, ayrıca mevcut taşlar da var böbreklerimde. Kadın doğumcum bunun normal doğuma engel bir durum olabileceğine dair hiçbir şey söylemedi.
Aaaassss Nis hem taş düşürüp hem de doğum sancısı çektiniz mi çok merak ediyorum ikisini benzer diyorlar çünkü ben taş düşürmüştüm o acıyı biliyorum ama daha doğum sancısını bilmiyorum 🙈