annekuzusu_ busranur_19 bende kullaniyorum sizin kaclarda peki benim 2 ydi bıraktım 2diye bıraktıktan sonra kan verdim bakıldı 4 lere cikmis inslalah iner 😑
annekuzusu_ Omerva bende gebelikte çıktı benim şuan 2lerdeydi düşmüştü bıraktım ilacı doktor normele döndüğü için bıraktırdı şimdi 4 lere çıkmış 100 ile devam ediyorum inşallah iner sizin kaclarda peki ?
Omerva annekuzusu_ en son ki kan sonucumda 3 küsürlerdeydi ama ben sürekli kullanıyorum ilacı düzenli kullanmadığım da değerim yükseliyor hemen bende anlıyorum zaten kendimdeki değişikliği
zeynepaylaipek Omerva nasıl bir değişiklik oluyor acaba. Benimde artmış bu ay ilaca başladık düşer dedi herkes düşmezse nasıl bir sıkıntı oluyor. Gebelik dışında yaşamadım böyle bir durumu.
Sultan_21 Düzenli kullanman lazım gebelik boyu ve sonrasında emzirme sürecinde doktor kesene kadar çoğu ömür boyu olabiliyor
Nedbur zeynepaylaipek Kullanmadığında bebeği zehirleyebiliyor erken doğuma da neden olabiliyor o yüzden çok önemli
MinelHaapy Benim troitlerim alındı ömürlük ilaç kullanıyorum yani şuan 23 haftalığız 150 mg kullanıyorum
_almirasmom annekuzusu_ ben 2 senedır kullanıyorum hamıle kaldımdan berıde devam edıyoruz dozları yukselte yukselte
Summerwine annekuzusu_ 25 haftalıkken serbest t4 dusuklugu için başladık şu an 29+1 im hala kullaniyorum