Papatya000 İkizlerşm 4 aylık kızlar biri sakin çok nadir mızmızlanır ama diğeri 🤦🏻♀️ hep kucağımda uzandıgında yattıgında kısaca hep ağlar doktor huzursuz bir bebek dedi. Mama aptamil conformil kullanıyorum omu rahatsız edıyor acaba mama öneriniz varmı doktorumda bebelac gold ac önerdi
Emybl Papatya000 hipp combioticcc kesinlikle benim oğlumda kolik ve gazlı bi bebekti hem içeriği en temiz olan marka hipp
Ddm34 Papatya000 mahallenın en mutlu bebegı kitabında okumustum. Huzursuz bebeklerde sunları deneyın dıyor. 1) sıkı kundak ( parmagınız boynundan ıcerı gecıcecek sıkılıkta ) 2) sallama 3) hafıf yuksek sesle tonlamayla şiişihh sesı ya da beyaz gurultu dedıgımız seslerı dınletmek Bı deneyın ıstersenız.
bitterciko Papatya000 atak döneminde naprsanız yapın bu süreçte pek işe yaramıyor 🥲ben 40 gün sokakta uyuttum o süreçte
minik_koala_ve_annesi Papatya000 bizde aptamil iciyoruz canim 3 aylik sorun olmadi doymuyor olabilir mi gaz ve ya burun tikanikligi
Papatya000 minik_koala_ve_annesi burun temizlerim ama gaz olabilir masajda yaparım damlada veririm gazı cıkar 🤦🏻♀️
Tugba_23 Herşeyi denemiştim Baby goat mama bize çok iyi gelmişti keçi sütlü olmasından dolayı anne sütüne en yakın diye tercihimiz oldu ,çokta rahat içti ,biraz kokuyor ama mükemmel bir mama
minik_koala_ve_annesi Papatya000 cisi nasil canim 1 gun durup bir gun ise ya da 2 gunde birse doymuyodur. Zeytinyag gaz kemeri ve karin ustu yatmak iyi gelebilir canim