merveeda kizlar dogumuma daha var ama biraz sabirsiz oldugum icin simdiden mevlutte dagitilicak hediyeler arastirmaya basladim.kokulu tas falan istemiyorum.baska seyler buldum ama fiyatlari cok fazla.sizler neler yaptiricaksiniz.oyle fiyati cok fazla olmayan bildiginiz yerler varmi?
KlncA merveeda ben tesbih-küçük Yasin seti dağıtmak istiyorum. Yanındaki karton poşetlerine falan gerek yok ikili olarak yaptırıp kurdele ile paketlerim diye düşündüm. Bence mevlüte en çok yakışan şey bu
Bebegimibeklerken__ merveeda ben buzdolabı süsü yaptırdım nazar ayetli pleksiden. Doğumdan sonra da Bebek çikolatası yaptıracam isimli. Fikir olur belki size de . 40 Mevlüt’ünde dağıtıcam ben
Asya_2402 merveeda Ben Doğumda ve eve gelenlere dağıtmak için yaptıracağım hediye.Kafamda kadife Yasin’i Şerif ve tesbih var.Dünden beri instagramda konuşmadığım üretici kalmamıştır 😂 en son 2 model arasında kaldım bugün sipariş vereceğim😊
Bahar54 merveeda https://instagram.com/organizasyon.tasarimlarii?utm_source=ig_profile_share&igshid=1hv0dwz5enacv ben bu sayfadan yaptirdim tespihli yasin cuzu. Herkez cok begendi tavsiye ederim 😊
merveeda KlncA Asya_2402 Bebegimibeklerken__ -Seyda- Elisgoc Elisgoc Asya_2402 bende yasin kitabi ve tespih gordum nette.ondan yaptiricaktim ama cevremdeki herkez nerdeyse ondan yaptiriyor.oyuzden farkli olsun istiyorum.baska baktigim seylerde cok pahalii.sanirim biraz daha arastirmam gerek
-Seyda- Jel mum olabilir alternatif olarak minik cam kaplarin icine istediginiz gibi hazirlayabilirsiniz kendiniz yaparsaniz daha uygun olur
Sumeyyye merveeda mika kutulara şeker koydum onları süsledim. Külah aldım onları süsledim lokum koydum içine. Lavanta kesesi diktim. Bardakları süsledim yaptım baya bişeyler😄
eminedumankaya merveeda doğumda süslü çikolata yapıcam onun dışında inşallah mevlütte pleksi magnet kokulutaş magnet ve Yasinli tespih seti kutulu mevlüt şekeri dağıtmayı düşünüyorum genelini kendim yapıcam bakalım planlarım bu yönde😊🤣
CansuOztomurcuk Ben kendim sabun yapıyorum. Malzemelerini aldım. Kardeşim de memlekette yapacağımız mevlit için jel mum yapacak. Sipariş vermekten daha uyguna gelecek ve tamamen bizim hayal gücümüze göre bir şey çıkacak ortaya konsept olarak.
Asya_2402 deletedmom321 Yaptırdım ama netten almadım.İçine tesbihleri de kendim aldım tane fiyatı 6,5 liraya geldi.
nergisog https://www.mevlidhatirasi.com/ Diye bir sayfa var. Ürünler oldukça uygun. İsme özel yasin ve mevlid şekeri kutusu 1.30 civarıydı