Srep Bende bir gün içinde oldu acile gittim değerlerim flan normal çıktı ama aklıma takıldı elde ve ayakta uyuşmalar oluyormuş hamilelikte buda onun gibi mi acaba yaşayan var mı akıl verir misiniz
asyagibi Srep Benim karnım uyuşurdu hiç yüzümde uyuşma olmadı. Ama huzursuz bacak sendromunu çok çektim 🤦🏻♀️
_mom97 Srep yuzum tam olarak olmasada sol şakak bolgem arada karincalaniyodu buna bas agrisi da eslik ediyodu tabii
Bebekdelisi Srep ben yasadım canım felç oluyorum sandım kan akısından bazen bınde bır görülürmüş bıde doğum sonrası oldu geçti
Citlembikannesi Srep ben de yasadim ve fark ettim ki turşu gibi tuzlu seyleri cok yiyince oluyor 🙈 özellikle yüzüm uyusuyor
asyagibi Srep Vallahi canım ben yurt dışında yaşıyorum doktorlar hiç bişey yapmadılar benim için. Ben 9 ay kan kustum vücudum kurudu gıdasızlıktan susuzluktan serumla beslendim hamilelik de gayet normal dediler 1 hap dahi vermediler. Yaşayam ölüydüm o yüzden şunu yaptım şunu verdiler diyemicem.
Srep _mom97 doktor ne dedi peki bana devam ederse nöroloji dedi havalar soğuk olduğu için olabilir dediler çünkü uyuşma olduğu zaman Dr gittim hareket kaybı flan olmadığından birşey yapmadılar insan kendini degild ebebegi çok düşünüyor ondan sizden bilgi almak istedim
Srep Bebekdelisi çok geçmiş olsun tek taraflı miydi nasıl atlattiniz ben ilk hamileliğim olduğu ocn birde çok geç olduğu için olumsuzluklar içinde geçiriyorum resmen bilginize ihtiyacım var
Bebekdelisi Srep canım testlerde bııs cıkmadı sag yüz çene dudak uyustu ele ındı kan sulnadırıcı basladık hemen tedbıren bıde doğumdan sonra oldu gectı bakalım tekrarlarsa film isticem dedi dr
123ipek- Uyuşma gibi değil ama yüzümdeki kılcal damarlar çok belirginleşmeye başladı ve sık sık yanaklarım kızarıyo hiç olmazdı böyle
Bluesky-mom Srep benim ellerimde çok uyuşma oldu 6 aylıkken başladı son iki hafta bakalım 😊 doktor hamurişi yeme dedi
Mervetnl Srep ben ben bir gün yüzüm ağzım ve sol elim uyuştu 20 dk içinde geçti. Doktora sordum yapabileceğimiz hiç bir şey yok magnezyumu aksatma dedi 🙏🏻
Srep Mervetnl yaa benim 3-4 saat bulduğu oldu bana verdi d ve b22 ilaçlarının yan etkilerinde bu tarz belirtiler var ama bilmiyorum
adenleyolculugumuz_ Birşey diyimmi, bunu yaşayan bi tek benim sanıyordum. Elmacık kemikleri ağrırmı adamın? Elmacık kemiklerime vurup kırmışsın gibi ağrıyor dudaklarıma doğru uyuşuyor bi ara bi ara boynuma iniyo.