Ozgeefe Kızlar 27 haftalık hamileyim ve 5 6 gündür geçmeyen bı kuru öksürük var bende ne yaptıysam geçmedi sizin bı oneriniz var mı acaba
Busel Ozgeefe benimde oyleydi en sonunda doktora gittim takviyesiz geçmiyor malasef bitkisel öksürük şurubu ve üst solunum yolu icin farklı bir antibiyotik verdi doktorum o geçirdi
2022bebeki Ozgeefe Tereyağli pekmez, ayvayi dörde bölüp bir bardak suyla kaynatip suyunu içebilirsiniz bir de bal zencefil limon karışımı epey yumusatir
Tiwinssmome Ozgeefe canım 28 haftalık ikizlerim var.Siddetli öksürükten çocuklar dogacak sandim bi ara ama dr tavsiyesi ile ev yapımı kozalak şurubu sipariş ettim.Sabah aksam 1 er tatlı kaşığı icdim önce yumuşattı öksürüğümu sonra kesti 1 hafta içinde
esmanurum Ozgeefe merhaba cok kecmis olsun,qoza pekmezi(qoza turkce bilmiyorum ne anlamdir),gulxetmi-altey turkcesi bilmiyoum,bulup yazaram onun surupu-bekmezi,bir de biyan koku surupu-bekmezi eczanelerde satilir alteu ve biyan koki
Ozgeefe Busel hangi doktora gittin canım ben kadın doğuma randevum vardı ona söyledim ben bı şey yapamam dedi
Busel Ozgeefe benim kadin doğum doktorum yazdı hepsini bitkisel surup antibiyotik burun spreyi 2 de serum taktırdı. Ama ateslendim ben. ekstra dahiliye gittim kendimi gostermeye enfeksiyon tahlili vs yaptırmaya domuz gribi testine kadar yaptı farenjit olduğunu söyledi bitkisel ilaçlar ve vitamin yazdı 3 günde toplandim çok şükür ama ilaçtan önce 5 gün oksurugum vardı aklına ne geldiyse hepsini yapıp içtim evde geçecek gibi değildi kasılma yapıyordu karnıma artık birde üstüne ateslenince antibiyotik ondan yazdı. Oksurugumu bitkisel olan surup iyi etti
tubimom Ozgeefe bendede olmuştu aile hekimi bir antibiyotik vermişti hemen geçti gece bile uyutmuyordu ağlıyordum artık
Ozgeefe tubimom ben de gittim aile hekimine dedim 10 gündür öksürüyorum karnıma ağrı girdi yuruyemiyorum bile bana dedi ki geçer merak etme bı kaç gün daha idare et
Ilahem esmanurum biyan koku oksuruye cox gozel xeyir edir.mende etdim ama etmedi alergik rint imis menim oksgureyim😒