Kubra_cal Doktora gideceğim cinsiyeti öğrenmek için fakat ne zaman gitmeliyim bilmiyorum. Şuan 12+2 deyiz
symozdag Kubra_cal 18 haftalık olduk geçen hafta ilk defa cinsiyet tahmini yapıldı. Genelde erkekler 12 den sonra söylüyorlar ama kız bebekleri geç söylüyorlar
guzelanne01_ Kubra_cal canım ben burda okuduğuma göre 17 18 haftasında öğrenmeyenler bile varmış inşallah seninde belli olur
Mamacita1 Kubra_cal 14+2’de tahminde bulundu ama biz öğrenmek istemedik 1 hafta sonrasında 15+2de net bir şekilde oğlumuz olacağını öğrendik 👶🏼💙
Damla Kubra_cal 12+2 de öğrendim ben kızım olacağını 😊 özel hastanede 13+6 devlet e gittim daha belli olmaz dedi 🤷🏻♀️
Zln2152 Annecim58 12. Haftada oğlunuzu öğrendikten sonra yanılma olmadı değil mi? Bende 13+2de muayene olduğumda doktorum %90 erkek dedi
Annecim58 Zln2152 yok olmadı şimdiki bebeğim de erkek erkekler erken gösteriyor kızlara göre doktor da bacak arasını bizede gösterdi zaten net belliydi ,sizinki de muhtemelen doğru dur
Zln2152 Annecim58 herkes öyle diyor kuzum bilmiyorum kafam karıştı yanılmaları duyunca 😀 özelden takipliyim zaten direk erkek bu bebek dedi emin misiniz dedik evet %90 erkek dedi alışveriş yapmak istiyorum sonra bekle diyorum yanılma olur belki😂
Annecim58 Zln2152 15.haftaya kadar bekleyin 3 lu test yaptıracaksanız daha net belli olur yada kontrole gidin kesin15 16.haftabarasi kesinleşmiş olur canim hayırlısı olsun inşallah