elvinimmm RukiyeSefa 23+5 olcaz kızımla evde tekiz yanliz basima yeni yila gircem tv izliyorum kızım arada hareket ediyo onu seviyorum 🤣sen nasilsin nasıl gidiyo kac haftaliksin
Deletedmom_7156 RukiyeSefa hamileler inşallah sağlıkla kucağına alir yavrularını biz kizimla guzel bir yılbaşı akşamı geciriyoruz🥰 darisi sizlere
RukiyeSefa elvinimmm yaa aynı kaderi paylaşıyoruz benimde eşim sahne alıyor yanlızım oğluşumla evde 38+1 olcaz 00:00 daha🫶🏻🥹
RukiyeSefa Zeynepp__ yaaa sizi yerimm çok tatlı massallah sizee bebislerimiz huzur mutluluk sağlık getirsin bize😇🧿
nutellaningizlitarifiyim RukiyeSefa 00.00 da 38+0 olacağız yalnız giriyoruz kızımla yılbaşına babamız çalışıyor 🥹😍 2023 en güzel yıl olacak bizim için zamanımız az kaldı aynı bedende son günler çok heyecan verici ♥️
RukiyeSefa nutellaningizlitarifiyim yaa yalnız değilim benim eşimde çalışıyor sahnede bizde oğluşumla onu bekliyoruzz bide doğum günü 🥹🤍onu çok özledim bu yıl Bizim için de çok özel olcak 38 haftadayiz az kaldı doğuma aynıyız yaa
nutellaningizlitarifiyim RukiyeSefa Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle benim de eşim jandarma bu sene şansımıza böyle oldu maalesef ilk kez yalnız girdim buruk oldu biraz canları sağolsun ne yapalım 🥹 bu arada Mutlu Yıllar dilerim 🎄🥰