Ela344 cannkmrc ben önceden apandisitten zehirlenerek ameliyat oldum ameliyat olduktan 1 ay sonra orda fıtık çıkmış iç dikişlerim patlamış iç kanama geçirdim o yüzden doktorum normal doğum olmaz iç dikişlerini patlatırız seni tehlikeye atmaya gerek yok dedi ondan ☺️
cahillesohbetikestim Ela344 ilk gebeliğimde 30. Haftada her şeyimiz hazırdı. Şimdi 27 haftalığız daha bir şey hazır değil 🤣
Ela344 Eren_umay2 yalnız değilmişim o zaman ☺️ bende bu hafta yıkayıp haftaya Allah’ın izniyle çantamızı hazırlıcm
Eren_umay2 Ela344 genelde bir risk yoksa geç hazırlama taraftariyim ayın 16 sında randevum var ne olur olmaz diye haftaya yapacam hazır olsun bakalım bu son 1 aylık kontrolüm sonra 2 hafta düşüyor sanırım🙈🥰
tgcebl Pengu banada öyle geliyor bende daha kendime pijama terlik vs almadım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ sanki daha çok vakit var gibi halbuki az kaldı ,ama aldıkça hep eksik var gibi doğuncada tamamlanır artık
Pengu tgcebl evet bijama bir tane aldım bir tanede gecelik alayım diyorum. Terlik işini hiç düşünmedim herhangi bir terlik olmazmı acaba?
Pengu Laleozkan_09 merhaba hastane için çarşaf da alayım mı sizce. Birde puset minderi gereklimi her puset için kullanılıyormu?
Laleozkan_09 Pengu çarşafa gerek yok veriyorlar zaten ama yastık kılıfı şart bence. Puset minderi ben hiç kullanmadım ama bence alınmalı. Ben battaniye seriyordum hep altına
tgcebl Pengu olur bence temiz hastanede rahat kullanabileceğiniz evinizde varsa hiç almanıza gerek yok diye düşünüyorum ,maalesef benim yok o yüzden almam gerekiyor
ozlem_196 Ela344 yok biz 22. Haftadayız daha, ben de sezeryan istiyorum açıkçası daha doktorumla da görüşmedim o yüzden merak ettim 🙏🏻🥰🥰
tgcebl ozlem_196 31 deyim bende normale hiç cesaretim yok bende epidural doğum istiyorum bizde hiç doktorumla konuşmadık ama çok heyecanlıyım 🤦🏼♀️
Ela344 ozlem_196 onu konuşabilirsin kuzum ona göre bebişi takip ediyor ☺️ sonra sana uygun olup olmadığını söyler zaten Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🙏🏻
ozlem_196 tgcebl beni normaldeki dikiş olayı korkutuyor açıkçası o olmasa belki yine bi düşünürüm de , hayırlı doğumlar olsun inşallah sağ Salim kavuşalım da 🥰🙏🏻🙏🏻
sari-uggli-mehmet-aga 30 ve 31.haftada hem yıkadık hem ütüledik birçok şeyi hazırdı sadece kıyafet değil müslinleri, havlusu vs.