elifffff canım kızım 👼 biz kavuştuk darisi bekleyen herkese çok güzel kolay ve bir o kadar zor oldu diyebilirim ama buna da şükür elbette şöyle ki benim de doğum hikayem var yaşasın 😂😍 saat iki gibi çamaşırım ıslanmış ben hiç fark bile etmedik şu sızmış bende acaba bebeğin suyu olabilir mi diye tedirgin oldum öylesine doktora gittim ama evden çıkmadan da doğum hikayesi okuyunca çok etkilendim nedense meryem ana otundan bahsediyordu kesinlikle inanın bu bir mucize bende ne olur ne olmaz diye evden çıkmadan suya koydum dualarımı okudum doktora gittiğimde şancı yok nisan yok şu gelmemiş ama 3 cm açıklık var bu gece doğurursun dedi ben inanmadım tabi evde geldim akşam saat 8 gibi hafif sancim geldi gibi oldu ben de duşa girmek istedim çıkınca dayanılmaz bir ağrı hemen doktora koştuk 😍 ve tam zamanında gelmişsin dedi doktor açıklık tam ıkınırsan doğurursun dedi ben sadece 1 saat evde şancı çektim ve bu benim ilk doğumum doktorlar ebeler inanamadı kızım pamuk gibi çok uzun oldu özür dilerim hakkınızı helal edin ama inanarak birseyi yapmak çok önemliymiş onu anlamdım allaha sığınmak gerek 10 dk da doğdu kızım 😍😍
Aksa_korkmaz elifffff hayallerimde ki doğum 🙈 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah evladını canım çok güzel bi doğum hikayesi ❤️
Hayalll elifffff ayyy ne güzel maşallah allah bagislasin sana cnm bizlerede dua ed kolay olsun insallah ..kc hfdalk geldi prenses
elifffff Hayalll teşekkür ederim inşallah rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu en güzel şekilde 39 haftalık kizim
Esranurtslk elifffff cann hayrli olsun sağlıkla büyüt inşallah hicbisi yokken suya koydun ve açılma başlamış öyle mi ?